Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
A Klubrádiót továbbra is szeretnénk hallgatni! Láthatják, hogy ez a vezető petíció!!!!!
Re: Re: "Bolgár és társai!Konyec"
#5436: What a fuck is Klubrádió? - Re: "Bolgár és társai!Konyec"
Jól érzed magad a bőrödben?
Re: Miért csak Budapesten szűnt meg a Klubrádió??
#5450: - Miért csak Budapesten szűnt meg a Klubrádió??
Az egyik legnagyobb szar te vagy, hány kiló vagy?
Re: [email protected]
#5238: nyulam#2 - Re: [email protected]
a nyulam#2 hozzaszolasaval teljesen egyetertek. csak kiszeretnem egesziteni. a nyulam a Kurir New Yorki tudositoja volt.
En pedig nagyon kozel laktam hozza es a Kurir Forest Hills-i tudositoja voltam. En egy kicsit hosszabb ideig voltam munkaviszonyban a Kurirral, mert a lap megszuntetese (1998. szeptember 30.) utan a lapot bepereltem es tobb, mint 7 millio forintot nyertem, meg 2000-ben a Fovarosi Munkaugyi Birosagon jogerosen. de egy fillert sem tudtam Toluk kapni.
abban az idoben a Kurir hatalmas peldanyszamban jelent meg. a Nepszabadsag utan a masodik legnagyobb napilap volt
ezert engedhette meg Maganak es az olvasoinak, hogy egyszerre ket Amerikaban dolgozo munkatarsa is legyen.
egyebkent a ket munkatars kozeli jo baratsagban volt egymassal. gyakran talalkoztak is, kulonosen a tukor elott.
a Forest Hillsben elo ujsagiro kollega egyebkent jogi diplomaval is rendelkezett, ami summa cum laude erteku volt.
mindketten jo anyagi korulmenyek kozott eltek. abban az idoben, magyar penzben kifejezve tobbszoros milliomosok voltak.
Re:
Kedves "vendég", hiszed is, amit írsz? Ha igen, nagyon buta vagy!
Re: Miért csak Budapesten szűnt meg a Klubrádió??
#5450: - Miért csak Budapesten szűnt meg a Klubrádió??
Agymosott barom vagy, mondták már?
Re:
Ha a Klubrádió neked jó, akkor Enver Hodzsa tiranai rádióját is jónak tarthattad. Vagy Joseph Göbbels adásait a Volksempfanger-eden.
Re: Re: Miért csak Budapesten szűnt meg a Klubrádió??
#5459: - Re: Miért csak Budapesten szűnt meg a Klubrádió?? Agymosott barom vagy, mondták már?
Pont inkább te vagy az, ha a Klubrádió törzshallgatója vagy. Én csak néha, az adrenalin-szintem emelése érdekében, hallgatok bele abba a propagandaszarba, ami a Klubrádióból folyik.
Re: Re: Re: Miért csak Budapesten szűnt meg a Klubrádió??
#5465: - Re: Re: Miért csak Budapesten szűnt meg a Klubrádió??
Ha indítanak egy petíciót valami védelmében, abba nem rodítok bele, továbbra is azt mondom, hogy agymosott vagy.
Re: Re:
Te nagyon egyoldalúan nagyon jobboldali vagy. Netán rasszista, antiszemita is?
Re: Re:
Az összes többit valóban Enver Hodzsa rádiójához lehet hasonlítani.
| This discussion has been closed. |
Re:
#5445: -
Mi, akkor Budapesten sem vették el tőlük a frekvenciát? Ez hihetetlen. :(