Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
De ki vagy te, bár akkor sem biztos, hogy valaki be tud azonosítani.
#5300: Fidélio - " melyik az a klubrádió? "
Az, te okoskodó, amelyiket hallgatod a klubban, és amelyikért 31868 aláírás érkezett, v. amelyiket viktátor el akarja galád módon halkítatni.
#5302: demokrácia - De ki vagy te, bár akkor sem biztos, hogy valaki be tud azonosítani. Pedig akár elhiszed, akár nem, nem hallgatok rádiót. Miért is vagyok okoskodó? Mert érdeklődöm? Talán még én is aláírnék, ha tudnám, hogy értéket közvetít. A hozzászólásoddal épp az ellenkezőjére kell gondolnom. Tudod a dolgok nálam nem Viktorfüggőek, amikor kiállok valamiért. Szeretem magam eldönteni, mi jó, s mi rossz. Klubba pedig nem járok. Főleg nem rádiót hallgatni. Egy szó mint 100, nem lettem okosabb. Nem tudom, kik vezették/vezetik ezt a rádiót. Mert ha például a Bochkor, na azt ki nem állhattam. De ismétlem, nem tudom, hogy ez az-e. Már rég nem kapcsolom be a rádiót. Egyik adót sem. Csupán kiváncsi voltam, melyikért gyűlt össze 31 868 aláírás, de látom, ezt sértésnek veszik itt.
Szeretem a Klubrádiót és tiltakozom a megszüntetése ellen !!! Csak a bocskort nem szeretem.
Re:
#5306: Fidélio - Mint mondtam, nem ismerem ezt a rádiót. Ha az, ahol a Bochkor szpíkerkedett, akkor biztosan nem szeretem. Milyen nevetséges, hogy valakinek öröm a nevem alatt írni. Csak tessék, nem tartom vissza. Ezzel persze ezt a rádiót degradálja közvetve.
press freedom threat
Ahol a nyomtatott ill. elektronikus sajtó 80%-a ellenzéki és több hozzájuk lojális tv csatorna is van, ott a sajtószabadságért aggódni nem őszinte dolog.
Fidélió Frédi vagyok, az Idegenlégióból.
Re: Fidélió Frédi vagyok, az Idegenlégióból.
#5309: Fidélio, az eredeti - Fidélió Frédi vagyok, az Idegenlégióból.
Én is aláírok, mert hallatlan, hogy a Klubrádió nem halhatatlan !
KLUBRÁDIÓT AKARUNK, NEM HÍR TV-T !!!
El a kezeket a Klubrádiótól ! Fújjjj fidesz !!!!!
Egyeseknek a nevét nyúlják le....
Re: press freedom threat
#5308: woorry - press freedom threat
Ugye tudod, hogy iszonyú nagy baromságot beszélsz????!!!!!
Valaki tudja, hogy vajon a mai Batthyány mécsesnél rendezendő tüntetésen való részvételért mennyit fizetnek??? :)
Ja, hogy azt nem a fidesz rendezi??? A francba!!
Akkor közpénzből fizetett buszok sem lesznek , igaz??? Pedig úgy felmentem volna Pestre ingyen egy kis mellékest keresni!!!(Habár kicsit fáradt vagyok, mert tegnap is tüntetni voltam a fővárosban 5000 ft-ért meg egy kis libamájas elemózsiacsomagért) :)
Ingyen azért mégsem fáraszthatom magam!! Meg veszélyes is az ilyen ellenzéki megmozduláson a részvétel...ott lehetnek azok a csúnya nyilasok is...Tegnap teljesen biztonságos volt a buli..Nem kellett aggódni a szélsőjobbosok miatt!
Na , mindegy ! Ha nem, hát nem. Biztosan lesznek nélkülem is elegen!
Őszinte sajnálattal: Egy friss állampolgárságú fideszesszimpatizáns bértüntető a határon túlról!
:D :D :D :D
OV
Hadd szóljon!
gyökér bolgár végre kussol
pályázaton buktatok el!
This comment has been removed by the person who wrote it.
A rádiótokat nem szüntették meg, hanem a gyenge pályázatotok nem tudott nyerni
LESZ MÉG MAGYAR KÖZTÁRSASÁG !!!
| This discussion has been closed. |