Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: dr. regos peter new york. amerikai allampolgar, elnoki tanacsado
#5089: nyulam - dr. regos peter new york. amerikai allampolgar, elnoki tanacsado
az Orban-kormany hamarosan elmegy a bubanatos picsaba vegleg. ezt megigerem es garantalom mindenki fele.
Egyetértek.
------------
NEM kell ide ez a rádió!!!
aljasságukat.
Pécsi László
Ott leszek!
bajnai úgy fogalmazna: "szakmapolitikai alapon alulmaradt a pályázat" - emlékszünk
még a széttapsolt EU pályázati 1000 milliárdokra? bajnait pedig senki nem választotta meg
tudni kell a versenyben emelt fővel veszíteni nem csak sportban
Re:
mondd, te hallgató, honnan veszed, hogy a rádió egy szűk reteget szolgál ki? én akit csak ismerek, mind ezt hallgatja. Minek egy autóradió, mikor a benzint nem tudja már senki megfizetni? zene meg hallható überall. légy észnél...
EL A KEZEKET A KLUBRÁDIÓTÓL !!!
NEM ENGEDJÜK , HOGY ORBÁNÉK MINDENÜNKTŐL MEGFOSSZANAK MINKET, AZ ÉLETÜNK ÁRÁN IS MEGVÉDJÜK KEDVENC RÁDIÓNKAT.
Re: Re: dr. regos peter new york. amerikai allampolgar, elnoki tanacsado
rossz hírem van és jó is a trágároknak:
a kormány a helyén van
tegnap megint jó volt magyarnak lenni :-)
Én régen azt vallottam magamról hogy senkit nem ölnék meg ez most megváltozott. Ha orbánt vagy valami csicskáját meglátnám hogy gyalog sétál az utcán biztos hogy a hullaszállító vinné el onnét féljél cigány mert a hóhérod leszek.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Ez a hozzászólás a Klubradio eredményeként könyvelhető el. "Szellemét a tűz nem égeté meg". Beérett a gyümölcs.
Re: [email protected]
#4672: nyulam - [email protected]
Lám! Egy igazi demokrata. Előítéletektől mentes.
| This discussion has been closed. |