Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Demokrácia halála, gyújts gyertyát emlékére
[email protected]
a 672-es hozzaszolashoz szeretnek valamit hozzafuzni. a nyulam nevu hozzaszolohoz szeretnek valamit kiegesziteni. azt irja, hogy az orban viktort ki kellene vegezni. igen am, de az nem mindegy, hogy mimodon. szerintem fejjel lefele kene felakasztani esetleg kegyelembol golyo altali halallal kene, hogy befejezze az eletet. nekem egyebkent teljesen mindegy, a lenyeg az, hogy hamarosan megkrepaljon. egyebkent erre remek kilatasai vannak. mert hamarosan eljon a nep elszamolo bizottsaga es kiosztja mindenkinek erdemei szerint a tartozasat. remelem, hogy ez minel hamarabb kovetkezik be. a megemlekezest ra felcsuton fogjak megrendezni. a gyasz istentiszteletet pedig szekesfehervaron fogjak lebonyolitani, mert ott az volt az eredeti lakohelye. a legnagyobb gyaszoloja a felesege, levai aniko lesz.
Tisztelettel Nagy Károly,Budapest.
Persze, előbb - utóbb vége lesz ennek a rémálomnak,
de hogy mikor és minek kell még történnie ahhoz,
hogy ezt a szégyenletes időszakot végképp eltörölhessük,
nincs ember, aki megválaszolja ezt a kérést.
Fel a fejjel - amíg van.
Pongrácz Gábor +
origo fórum
Megszüntetik a Klub Rádiót?
Én azt hallottam, hogy elbukta - vélhetően tudatosan - a fővárosi frekvenciát.
Azért ez nem egészen ugyanaz.
Ugyan miért kell hazug, félrevezető című petícióval rombolni egy sikeres weboldal hitelességét?
Re: origo fórum
#5212: troppauer Hűmér - origo fórum
Neked meg minek kell odamenni, ahová nem hívnak? Szavakon lovagolsz, holott tudod, hogy igaz minden.
És mi csak sétálgatunk, kiabálunk,ők meg annyira sem méltatnak bennünket hogy röhögjenek rajtunk.Így nem lehet leváltani őket.Ne a kűlfőldtől várjuk a megodást
jó magyar szokás szerint.Vegyünk példát az arab emberekről.Ők nem csak beszéltek, tettek is.
Re: [email protected]
#5204: nyulam - [email protected]
Amit más embertársadnak kívánsz az essék meg veled!Te kis elszámolóbiztos.Azt hiszem elvtárskáiddalegyütt kéne téged is elszámoltatni.
| This discussion has been closed. |
Biztos vagyok benne, hogy a tulajdonos a Fidesz lesz,
az Autórádió pályázó csak kamu. Felháboritó undoritó.