Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
orbánt és bandáját ki kell végezni a hullájukat pedig lehugyozni
- kevés pénzből szar kaját eszik a szegény ember olyat amilyet értelmesebb országban állatnak se adnak. kibaszottul károsak az egészségre
- kevés pénzből nem lehet igényes házat venni a szegény ember háza vizes szutykos mint egy diszó ól. mondanom sem kell milyen egészségtelen
Ge
Ki mondta, hogy a klubrádió meg fog szünni?
Hiszen csak a budapesti adó nem kapta meg a lehetöséget a folytatásra.
Különben az interneten lehet hallgatni a jövöben is.
Re:
Mondj egy másik rádiót, ahol a kultúráról, a vállalkozásokat érintő szabályokról, a zenei életről, a magyar nyelv változásairól, a pénzügyekről, a sportról szóló műsorokat lehet hallgatni. Ráadásul pl. a Klub délelőttről nem mondható, hogy bármelyik oldalnak kedvez. A pénzügyeinkkel kapcsolatos felvilágosító műsorok semlegesek, de érdekesek. Az ingatlan piac változásai nem párthoz kötődő műsorok. Sorolhatnám még azt a sok műsort aminek semmi köze a politikához és sok embernek nyújt hasznos információt. Én próbálkoztam, de nem találtam jó rádió műsort, ahol reggeltől estig változatos, érdekfeszítő műsort lehet hallgatni.
Jeneiné, Éva
Re: Re:
Így igaz. Én sem a politikai műsorokért hallgattam. Sőt, merem állítani, hogy legalább annyi, ha nem több politikától távol álló műsor volt. Ezek az elefántok bizony berontottak a porcelánboltba.
Re:
Gusztustalan, kárörvendő seggnyaló senki vagy. Ezt jól esett leírnom. A baj az, hogy vagytok elegen, többen, mint kéne, pedig fogy már a számotok.
Délután volt alkalmam beszélni egy FITYISZ-szavazóval. Egyet tisztelek benne: még nem akarja letagadni, hogy oda szavazott, ami viszont nem tetszik benne, hogy mint a papagáj, fújja, fújja, fújja a szemináriumi szöveget és még azt is mondja, hogy ha úgy alakul, hogy befagyasztják a bankbetétjét, az is az országért van, tudomásul kell venni. És ezt az embert még nem látta orvos. Majd akkor fogja, mikor tényleg befagyasztják a betéteket. Én nem vagyok kiváncsi arra a lépésre.
Re:
Fel vagyok háborodva aclubrádió megsszüntetése miatt.A diktatürákban szokásos megszúntetni:aljas módon bezárni,hülye törvényekkel megakadályozni egy népszerű beszélgetős.demokratikus ideológiát valló elektromos médiát.Ez POFÁTLANSÁG !!!!!!!!!!!!!
A jelszó: ORBÁN TAKARODJ!!!
| This discussion has been closed. |