Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
Én nem rettegtem, nem volt miért. Most rettegek. Nem kicsit. Ha NEked ez tetszik, az téged minősít.
.Re: Re: Re: Óbuda
Az emberek nyugalomra vágynak, nem az olyan fülkeforradalmár, esetleg futballhuligánokra, mint te vagy. Ha a nyugalmunkat másképp nem tudjuk megszerezni, ki fogunk menni az utcára, mint ti, de mi nem mondvacsinált okok miatt, hanem azért, hogy mindenkinek jobb legyen. Még neked is, bár ezt sosem fogod elismerni.
A Te éltetőelemed a balhé, az enyém a béke. Ennek a mai bandának más sem kell, mint a harc, ha kell harcolni, ha nem. Hát mi nem kérünk a harcból, de ha csak harc árán teremtődik meg a béke, ám legyen.
Állandó hallgatója vagyok a Klubrádiónak, nagyon sajnálnám, ha
megszünne, mélyen felháborit a kormány intézkedései!!!!!!!!!!!!
Nyivánvaló baloldalisága mellet megszólaltatja a kormáy
politikusait is.
Az én véleményem szerint ma magyarország legtárgyilagosabb rádiója.
Üdv. Gitáros.
Van még egyik, meg másik oldal? Mi van egyáltalán? Van valami? Vagy ez már a semmi?
Re:
Jól látod!A kormány 5 milliárd eurót szemelt ki magának a devizatartalékból ! Az IMF-el [ Barroso ] megint összerúgták a port.Várható szerintem a forint további gyengülése illetve jobb ha nem folytatom :(
Hosszú beszámolót közölt a szlovák médiahatóság ügyeiről, ugyanakkor egy szót sem szólt a magyar médiahatóság döntéséről, amelyben megszüntették a Klubrádió működését. Ebben a tárgyban annyit közölek, hogy tüntetés volt a Klubrádió mellett, de hogy miért, arról nem szóltak. A tüntetésről kb. 30-40 mp-es tudósítás volt. Közvetlenül ezután - ugyanolyan hosszban tudósítottak a szlovák követségnél tartott tüntetésről,a szlovák médiahatóság dolgaival kapcsolatban. Ügyes.
Így néz ki a TV Híradóban a tájékoztatás.
Pannon
Re:
Hallottál Te a Pannon Rádióról? Azt ki mikor szüntette be? Nézz utána.
Baj van!
SZÜKSÉG VAN A KLUBRÁDIÓRA! A TÁRGYILAGOSSÁGRA, A HELYZETELEMZÉSRE, AZ EMBERI LÉLEK ÉBREN TARTÁSÁRA!
Mert már nagyon büdös van! ÉS ez a szag, már nemcsak a hatalmon lévők öndicséretétől árad! Sokkal nagyobb a baj!
Egyébként is szomorú, hogy az utolsó szabad véleménnyilvánítás is meg akar szuűnni.
Re: Pannon
#4991: Kiegyensúlyozott Demokrata - Pannon
Jó reggelt!
Tenap ezt a csontot már lerágták, megfelelő válasz is született. Most Te vagy nem olvastad, vagy ismétlés a tudás atyja alapon ismételgetsz, ha sokszor teszed, az emberekben úgy rögzül, hogy a csúnya komcsik betiltották a PANNON rádiót.
Nem kéne a kettőt összekeverni. Az egyik Csurka irányításával, vezérletével 0-24-ben zsidózott, a másik egy mérsékelt baloldali rádió, amely ma egyedül Magyarországon objektíven közvetítette a híreket, teret adott emberek sérelmeinek, hogy legalább elmondhassák, megbeszéljék dolgaikat. A PANNON rádió rengeteg szabálytalanságot elkövetett, a klubrádiót nem lehetett semmiért elmarasztalni. Az egyetlen "bűne" a baloldaliság, hogy nem a kormány hátsóját nyalja. Ugyanúgy sárbatiporták, mint az ellenzéket a parlamentben. Engem ez jobban zavar, mint egy antiszemita, gyűlöletkeltő rádió 10 évvel ezelőtti betiltása.
Németh Attila
Re: .Re: Re: Re: Óbuda
El vagy te tévedve, de nagyon, én nem vagyok futballhuligán. 2006-ban kint voltam ugyan az utcán, de nem vandálkodtam. A lényeg, hogy ti már szétvertetek egy rádiót, most ne sírjatok ha rátok is ez a sors vár, fogadjátok el, utálom a kettősmércéteket!
| This discussion has been closed. |
Re: Kedves 4960, 4965 és 4967
#4974: nickvicki - Kedves 4960, 4965 és 4967
Én nem vagyok zsideszes fülkeforradalmár, hajrá JOBBIK! Ideje volt megszüntetni a ratyi rádiótokat.