Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
a rádio műkődését
Már csak azt szeretném megérteni, hogy egy tanári képesítéssel rendelkező, "szexlap-szerkesztő" miként avanzsálhatott a mindenható média hatóság élére, - ráadásul az is életfogytig (vagy meddig) - amikor még egy tisztességesen megszerkesztett bulletin sem került ki kezei alól. Ámbár ha jobban szemügyre veszem a dekázgató pártelnököt, akkor igazán nincs min csodálkozni.
A tüntetés helye és ideje: 2011. december 22. csütörtök 16.00 óra, a Rádió Pollack Mihály téri bejáratánál (a Nemzeti Múzeum, a múzeumkert mögött).
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: rossz tárgy
Aki zenét akar hallgatni sok száz közül választhat. Én is megteszem.
Csak a média-boxon bejön több mint 20 adó, a magyar népzenétől a világzenéig.
Ez már nem demokrácia, ami ebben az országban történik! Könyörgöm, állítsuk már meg ezt a törpe diktátort, amíg nem késő!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Valóban kevés nemet mondani. Én kölcsön kértem, hogy befizethessek a számlájukra megint. Akinek fontos a tárgyilagos műsorkészítés tegye ugyanezt. Készülni kell a további megszólalásra, akkor is ha ma még nem tudjuk milyen lehetőség lesz erre. A retorzióktól tartva nem jut a Klub Rádió hirdetésekhez. Nem úgy, mint a kormánypárti adók. Szükség van - és most van igazán szükség! -a civil kurázsira. Pénz kell, amiből az újságírókat, riportereket, hírolvasót, műszakiakat lehet megfizetni. Az adótoronyra egyáltalán feljutni hatalmas összeg! Nem kis részben rajzunk múlik a további megszólalási lehetőség.
ha ezt hagyják az emberek (akár jobb akár bal oldalon lévők) akkor nagy baj van, sőt kapitális nagy baj Az Orbán kormány ámokfutása teljesen tönkre tette ezt az ígéretes szép országot.......össze fogást de gyorsan a 24. óra is elmúlt...:(
Re:
Lehet, hogy ez lesz a megoldás, de pénz nélkül ez sem megy.Megismétlem, amit egy másik hozzászólához írtam le:
akinek fontos a tárgyilagos műsorkészítés most fizessen be a Klub Rádió számlájára.. Készülni kell a további megszólalásra, akkor is ha ma még nem tudjuk milyen lehetőség lesz erre. A retorzióktól tartva nem jut a Klub Rádió hirdetésekhez. Nem úgy, mint a kormánypárti adók. Szükség van - és most van igazán szükség! -a civil kurázsira. Pénz kell, amiből az újságírókat, riportereket, hírolvasót, műszakiakat lehet megfizetni. Csak az adótoronyra feljutni hatalmas összeg! Nem kis részben rajtunk múlik a további megszólalási lehetőség.
| This discussion has been closed. |