Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Támogatom a megszüntetést
#4266: Vendég - Támogatom a megszüntetést Nem te elmebeteg! A rovásirás a leg fontosabb az elmebeteg agyatokkal!
Re:
#4254: - Hát bizonyára Ön is zsidó...Ez a Klub Rádió ugyanolyan mint az ATV !Hallgatása ,nézése közben kjnyílik az embernek a bicska a zsebében.Miért nem beszélnek héberül? Már rég be kellett volna szüntetni. Egy "goj "
Re:
ugyanez a véleményem,de mi van folyton kihagy az adás,csak nem ez már az elő jel?
Tegyünk már valamit emberek
Bolgár György úr,tisztelettel kérem szóljon valamit,mi van az adással,kihagy
Re: Bolgár György úr,tisztelettel kérem szóljon valamit,mi van az adással,kihagy
Re:
Szerintem, a második mondatában megfogalmazott "ok" nem helytálló. Az elsőként írt gondolatában van az igazság!
A jelzett FÓRUM-ra nagy szükség lenne!
Kiváló műsorstruktúra, okos tájokoztatás, válogatott nagyszerű zenei anyag, vélemények ütköztetése = Klubrádió !
Vétek lenne az egész országgal szemben ha politikai nyomásra megpróbálnák eltüntetni a magyar médiából!
(2010-ben és az idén is átutalásommal támogattam)
VALAMIT KI KELL TALÁLNI MÉG ,AMIBŐL TÁJÉKOZÓDNI TUDNAK A SZIMPATIZÁNSOK.
A Klubrádió egy sokoldalú tájékoztató hírforrás. Szívesen hallgatom. Szükságem van az állami befolyásolástól mentes vélemények és az egyoldalú tájékoztatást adó "közrádió" köztv" mellett egy kiegyensúlyozott hírforrásra is.
Annyira sok oldalú, hogy az csodálatos. A könyvek ismertetésétól az adóig, ingatlanik stb, stb.
Nagyon Jó !!!!!!!!!!!
Jocó
Rendszeresen hallgatom, bár vidéken csak INTERNET-en van rá mód.
Ott voltam a koncerten is. Felejthetetlen élmény volt!
Mindent meg kell tennünk, hogy megmaradjon.
| This discussion has been closed. |
Re:
#4259: - esetleg veled együtt "bezárni"???