Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
senkinek sincs joga megtörni a szabad akaratot, a gondolkodás szabadságát, hiszen ez Isten adta joga minden embernek. Mondom ezt mélyen hívő katolikus keresztényként.
Az egyenruhákat, az egyengondolkodást nem az Úristen teremtette! A teremtés minden fűszála más, és így szép a világ.
Szüleim a Szabadeurópa rádiót hallgatták.
Ebben a korban, amikor pl. az érsek úr hazajöhetett Kalocsára politikai-börtönéből, az úttörőházba kellett piros-nyakkendős foglalkozásra mennünk. Tanáraink még időben lefuttatták a "zuttörőt", mi meg futva, a tömegen átfurakodva sem értettük mi történik, de éreztük, hogy valami JÓ történik körülöttünk.
Mára már igencsak felnőttem, lehet, hogy ezért nem érzem a JÓ-t a KLUB RÁDIÓ elnémításában?
Lehet, hogy ez kell MAGYARORSZÁG felemelkedéséhez?
A Tengerész
http://amapola.blog.hu
Re:
Tökéletesen igazad van, csak egyben tévedsz : ezek nem tudják mi a munka,de van egy ötletem,szervezzünk nekik munkatábort ahol hozhatnak maguknak mindenféle új törvényt amit munka után azonnal el is fogadhatnak az éjszaka majd reggel hattól ismét szinlelhetik a melót És ezt igy folytathatják míg nyugdíjba nem mennek, de azt csak külön elbírálás alapján kaphatnák meg. A bíráló bizottság tagjait elsősorban a kilakoltatásra várók közül fogjuk összeállítani.
Re: Agymosott
A Te agyad színtiszta homáj,de azért halgatod az adót, hogy nem értessz belőle semmit??? hát az ijen agymosottak miatt haladunk a Balkán expresszen.
Re:
Mit keres itt egy sunyi alak, aki nem akarja ezt a rádiót? Javaslom, akkor keressen magának egy másik csatornát, sajnos van belőlük elég, ahol az őn szájaíze szerinti agymosás megy, mert itt csak objektív műsort élvezhet!
Felháborodva tiltakozom a hitvány gyávaságuk ellen....
Mint a Slágert, és a Danubiust is kinyírták, simán megteszik most is.
Ami nem szolgálja a pár semmirekellő érdekeit, azt meg kell szüntetni. Így működik ez az ország.
Kicsit félve írok, nehogy jöjjön a fekete autó.
Amit korábban történelemből tanultam, azt személyesen is átélhetem.
Csak nem vagyok benne biztos, hogy szeretném...
életem kétharmadrészét diktatűrában éltem le
a maradékot újra parancsuralomban.
éljen a SZÉP ÚJ VILÁG!
éljen 1984 !
| This discussion has been closed. |
*orbanwikileaks.com*