Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
amikor Sztalin átvette a hatalmat mindenki eltünt aki nem értett vele egyet,amikor Hitler átvette a hatalmat mindenki csak nevetett rajta-azután nem nevettek, itt még nem tünt el kételkedő?"
Az utolsó kérdésben "érintett", sajnos nem jelentkezhet....
Viszont az aláírás megtételére kérő üzenet, "eltűnik" némely, /sokak által látogatott/ honlapról:
Hát igen, a technika ördöge.........!
Örülök, hogy van egy olyan adó, ahol sokféle témában (könyvek, kultúra, utazás, közérdek, közlekedés, stb - és még időnként jó zene is! (l. Latin) - lehet kikapcsolódni. Nagyon szeretek rádiót hallgatni, de lassan le kell szokni róla, mert nincs olyan adó, amit lehetne.
A zenéhez meg annyit, hogy épp az nincs, underground fedőnéven, meg a legnagyobb slágerek címen tömény zajártalom, zene pedig amúgy sincs sehol, legalábbis az un. zenei rádiók műsorain.
Azt gondolom téved, aki azt gondolja, hogy átállunk, és mehet az agymosás, jön a CD-s paksaméta kocsiban, otthon meg úgyis annyi minden van, több idő lesz rá...
Hogy ide jutótűnk, No koment!!:(
Gyanítom rosszabb mint annak idején a nyugat-németországi radikálisok elleni törvény - az a polgári demokrációt alapjában véve elfogadó ellenzékiek ellen azért nem irányult - vagy akár Mcarthi gyalázatos egyesült államokbeli boszorkányüldözésénél is.
Sajnálom, hogy a magyarok többsége képzetlen, hiszékeny és birkatürelemmel hagyja, hogy kifosszák, elvegyék a pénzét, a jogait, a szabadságát, amit csak 20 évig élvezett. Emellett a többség még irigy is, és közel a többség rosszindulatú is. Mivel nem látom a változás lehetőségét az elkövetkező 25-30 évben, elhagyom ezt az országot, másodszor is. Először 1974-ben mentem el, 1989-ben létrehoztam egy szembe beültethető műlencse gyárat, ahol az ügyvezető és a társak megloptak. 1996-ban visszajöttem fejleszteni, de ezután megloptak a legjobb barátaim közel 9 millió euróval. Ezzel ki is fosztottak. Közben meg akar erőszakolni az önkormányzat, a bíróság és majdnem naponta a kormány.
Nincs kedvem ebben az országban élni. Ez van, tudatlan és erőtlen magyarok!
Dr. Veress Balázs
| This discussion has been closed. |