Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Legyünk minél többen! Terjesszétek!!!
(A Klubrádióval kapcsolatos közmeghallgatás június 16.-án 10 órakor lesz a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság épületében, az I. Ostrom utca 23-25 alatt.)
Re: Unamuno
Az egyik radio orult és naci, a masik demokrata! Na melyik all kozelebb Orban gondolkodasahoz?!
Re:
Senki nem akarja megszünteni. Megszűnik magától, ha nem tudják fizetni a sztárgázsijú mukatársakat, nem fizetik meg a tavalyi sarukat ami 199 millió forint. Így szünt meg a Danubius és a Sláger is. Nincs reklám, másnak sincs, ez a baj forrása. Megoldás: a szimpatizánsok nyúljanak a zsebükbe mélyebben és tartsák fent a rádiót, ami nem közszolgálati hanem kereskedelmi, így államilag sohanem volt támogatott. (A reklámok révén persze, igen- ez a balliberális kormányzás idején volt igy )
..........
Nem szüntethetik meg, mert akkor az EU-hoz fordulunk és ott kérünk szabad frekvenciát, a magyar médiahatóság megszégyenitésére. Nem türjük a diktátorokat és a diktátumokat.
Vass Ibolya
Ha-ha ... találó helyszín ...
Re: Re: Icike picike!
Nem értek egyet Veled. Az állami tulajdonú médiáknak ki kellene tenni az összes olyan szerződésüket a honlapjukra, amit állami megrendelőkkel, állami pénzforrásból, (érthetjük ezen az adófizetők pénzét) mindössze reklám céllal kötöttek.
Volna min csámcsognod!!!
Re: Re:
Te akkor mit gondolsz Tisztelt SZALAI ANNAmáriánk ügyködéséről ???? Fáj mi, hogy az emberek le tudnak mondani, össze tudnak fogni egy JÓ ÜGY mellett is !!! Szerintem rossz helyre tévedtél.
Re: Re: Re: Icike picike!
#1541: - Re: Re: Icike picike!
Te aztán nagy demokrata vagy mondhatom. Az, hogy rossz helyen vagyok, nem én mondtam. miért ne tévedhetnék én ide és miből gondolod, hogy nem hallgatom én is a rádiót, mint ahogy a többit is, mindent tudni akarok. Hiányos lenne az ismeretanyagom, ha nem szólna -én úgy hívom a" kedvenc rádióm". Ez így igaz! Ne hallgasson el! De hogy ez erőszakosan történik? nem hiszem.
indulása óta a nivos műsorokat és hireket szolgáltatja , nemcsak számomra, létéért kell küzdenie . Tartsatok ki mi veletek vagyunk.
| This discussion has been closed. |