Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Fel vagyok háborodva.
Sajnos mindem téren ezt csinálják.
A pályázatok személyekre és intézményekre készülnek. Zenés rádióval már Dunát lehet rekeszteni. Azok is sorra szünnek meg.Ha ezt is megszüntetik, ill lehetetlenné teszik a működését, nem tudom mit fogunk hallgatni. Ilyen nívós sokszínű rádíót nem talalálunk. Lassan visszatér a Szabad Európa Rádió korszaka. Este lehúzott redőnyök mellett fogjuk hallgatni valamelyik nyugat adó magyar adását
Ha nem lesz Klubrádió, akkor hamarosan lesz ismét, Szabad Európa Rádió (Radio Free Europe/Radio Liberty). Én a Klubrádiót, okos telefonon, online hallgatom, ingyenes rádiósprogival, pl: TuneIn Radio http://tunein.com/radio/Klub-Radio-953-s15873/ , Androidra is letölthető.
Ha meg is vonja a földfelszíni rádiósugárzás jogát a Klubrádiótól a médiahatóság (médiacsendőrség), akkor is lehetne online tovább működtetni az adást, csak ehhez nagyobb reklám kellene. Pl: a fiatalokat, barátokat, ismerősöket rá kellene venni, hogy tanítsák meg a környezetükben lévő embereknek az online rádióhalgátas nem túl bonyolult fortélyait.
Re: Pilisszentiván
"Annyi haszna lenne az egésznek, hogy a fidesz még több ellenséget szerezne.Hát normálisak?"
Hát ez az!!! ELMEBETEGEK vezetik az országot!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re:
"Én már semmin nem lepődők meg.Az jó,hogy egyelőre még tiltakozhatunk."
Félelmetes belegondolni, hogy ha Orbán 2-3-4 évtizede került volna hatalomra, amikor még nem volt internet és rádió és Tv frekvenciák. Halomra sinylődtünk volna börtönök és halálunk között...
| This discussion has been closed. |
Nem szeretném elveszíteni.