Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Vendég#1452 Jun 12, 2011, 11:10
Mindig a Klubrádiót hallgatom!
Vendég#1453 Jun 12, 2011, 11:17
Köszönet az elindítónak. Remélem ezek az aláírások is segítenek kijózanítani a mámoros fülkeforradalmárokat és belátják, mások másként gondolkodnak a médiáról. A "szó veszélyes fegyver" , de ettől a diktatúrák félnek leginkább.
Vendég#1454 Jun 12, 2011, 11:20
A Klub Rádió a kedvenc adóm. Évek óta ezt hallgatom reggeltől estig. Különösen a műsorvezetők felkészültségével vagyok elégedett.
Tiltakozom, hogy egy ilyen színvonalas műsorokkal rendelkező rádió adó frekvenciáját megszüntessék.
Tiltakozom, hogy egy ilyen színvonalas műsorokkal rendelkező rádió adó frekvenciáját megszüntessék.
Vendég#1455 Jun 12, 2011, 11:20
NEM! a Klubrádió megszüntetésére.
Vendég#1456 Jun 12, 2011, 11:23
Nagyon szeretem a klub rádiót,mert még nem éreztem,hogy félrevezetett volna,bámilyen híradásában,vagy egyéb komonikációban!!Csak remélni tudom,soshasem szüntetik meg!!!
iqssiq#1457 Jun 12, 2011, 11:27
Re:
Eddig csak az volt szomorú, hogy igazából nem volt országos adó, sokhelyen meg sem ismerhették...
Fel tudnék robbanni a dühtől, miközben Orbánéknak kellene felrobbannia!!
Vendég#1458 Jun 12, 2011, 11:31
Csúnyán leminősíti Magyarországot a Klubrádió elleni akció, a véleményformálás szabadságának ilyen korlátozására nem lehet magyarázat a "háború a munkanélküliség ellen".
Úgy látszik a nehéz volt elhinni, hogy akár ilyen ellentmondást nem tűrő rendszer is kialakúlhat kétharmados többség segítségével. A mostani helyzetben cselekednie kell annak, aki gondolkodó embernek vallja magát!
Úgy látszik a nehéz volt elhinni, hogy akár ilyen ellentmondást nem tűrő rendszer is kialakúlhat kétharmados többség segítségével. A mostani helyzetben cselekednie kell annak, aki gondolkodó embernek vallja magát!
álass egy nicknevet#1459 Jun 12, 2011, 11:33
Ne hagyjuk, hogy így legyen !!!
Ébresztő zemberek!!!! Ez még nagyon karcsú!!!
Azért kell nekünk, hogy elgondolkodtasson, szórakoztasson, hogy színvonalat, nívót adjon, ebben a tudatosan lebutítani kívánt celebvilágban! ... és a világból szép csendesen eltűntek a színek,s maradtak a hófehérre festett droidok!???!
Azért kell nekünk, hogy elgondolkodtasson, szórakoztasson, hogy színvonalat, nívót adjon, ebben a tudatosan lebutítani kívánt celebvilágban! ... és a világból szép csendesen eltűntek a színek,s maradtak a hófehérre festett droidok!???!
Vendég#1460 Jun 12, 2011, 11:34
Diktatúra !
iqssiq#1461 Jun 12, 2011, 11:36
Re:
Egyik "elit" kutya, másik eb...
Valaki nem tetszik nekik, százezrekkel tolnak ki, csak gondoljunk ezekre:
- utálták Farkasházy-t: megszűntették a kabarécsütörtököt... (KÖZÜK??)
- utálták Sas Józsefet: megszűnt a Mikroszkópon a Sas-kabaré, ami mindig telt házzal ment (KÖZÜK??)
- utálják Alföldi Róbertet: el akarják üldözni a Nemzeti Színházból, ami mindig telt házzal megy (KÖZÜK??)
Az egész rohadt rövid életemet (életünket) így kell leélni, hogy néhány barom akarata érvényesül!!
ÉBRESZTŐ, KEDVES NÉPEM !!!!!!!!!!!!!
Vendég#1462 Jun 12, 2011, 11:40
Szalai Annamária végleg kíírta magát a normális emberek közül.Majd ha mindenütt TV-k-ben, rádiókban,az égre festve csak Fidesz véleményeket közvetítenek, na az lesz csak igazán ütős. A végén majd összetöri a tükröt, mint a gonosz mostoha, mert csak a bányarém arcát látja benne állandóan.
Vendég#1463 Jun 12, 2011, 11:44
Amint hallatszik a pályázati kiírásban olyanok szerepelnek, amelyek nem a Klub rádió fősodrába illenek,de más tollával " A Klub rádió ZENE füleimnek"
Nagyságos urak EL A KEZEKKEL A KLUB RÁDIÓTÓL!! dr.Kelemen
Nagyságos urak EL A KEZEKKEL A KLUB RÁDIÓTÓL!! dr.Kelemen
Vendég#1464 Jun 12, 2011, 11:46
Szeretem ezt a rádiót! Szegényebb lenne MAGYARORSZÁG nélküle, mert az igazságot közvetíti.
Sz.F.
Sz.F.
Vendég#1465 Jun 12, 2011, 11:46
Igen megerősítem az aláírásomat a Club rádió fenn maradása védelmében!
Tisztelettel:Szántó Árpád
Tisztelettel:Szántó Árpád
Vendég#1466 Jun 12, 2011, 11:49
Rendszeres hallgatója vagyok a ClubRádió-nak. Óriási űrt hagyna maga után ha nem szólalhatna meg többé. Az általam kedvelt műsorok közül a kulturális programokat; könyvismertetők,beszélgetések sikeres emberekkel (ez utóbbin nem csak a gazdaságilag, vagy politikailag sikeres embereket értem), a kevés de általam kedvelt, de elegendő zeneiműsorokat, a világeseményekre visszatekintő Acélsodronyt értem. Színvonalasan, profi időbeosztással szerkesztett műsorai kihagyhatatlanok. Felhívom Szalai Annamária szíves figyelmét, hogy az itt összegyűlt véleményeket a pályázati kiírásban vegye figyelembe. Elvárom, hogy hatósági jogokkal felruházott hivatala a KÖZÜGYET szolgálja, hagyjon teret a másságnak!!!!
Vendég#1467 Jun 12, 2011, 11:51
Félő, hogy ilyen h o r m o n z a v a r o s nő kénye-kedvének és rosszindulatának ki vagyunk téve!!
Pedig a rádió számára jó műsor lehetőség, hiszen nem kell borotválkoznia!
Pedig a rádió számára jó műsor lehetőség, hiszen nem kell borotválkoznia!
Vendég#1468 Jun 12, 2011, 11:55
Számítani lehetett rá!!!
Vendég#1469 Jun 12, 2011, 12:05
Semmiképpen sem elfogadható egy közéleti műsor ellehetetlenítése, legyen az jobb- avagy baloldali beállítottságú.
Vendég#1470 Jun 12, 2011, 12:05
Talán azért mert az egyetlen KÖZSZOLGÁLATI rádió????
pajti#1471 Jun 12, 2011, 12:10
Pilisszentiván
Annyi haszna lenne az egésznek, hogy a fidesz még több ellenséget szerezne.Hát normálisak?
tabnadam#1472 Jun 12, 2011, 12:17
csak azzal lehet esély, ha még sokkl több aláirás gyűlik össze.Tessék szervezni mindenkinek!
Vendég#1473 Jun 12, 2011, 12:21
Hadd szÓlljon!
A sokszinü vélemény- elhangzása szinte a demokrácia!!!
A sokszinü vélemény- elhangzása szinte a demokrácia!!!
Vendég#1474 Jun 12, 2011, 12:22
Egész nap hallgatom a Klubrádiót.
Életem egy fontos részét veszteném el.
Beke Gáborné
Életem egy fontos részét veszteném el.
Beke Gáborné
Vendég#1475 Jun 12, 2011, 12:24
Csak az nem tűri meg az ellenvéleményt, aki tudja, hogy korrekt vitában alulmaradna, vagy egyeduralomra tör.
| This discussion has been closed. |
Már alig van hallgatható rádióműsor...
Ezt nem szabad hagyni!!!
A Klubrádióért más megmozdulásban is részt fogok venni, ha lesz ilyen.