Mentsük meg a naposcsibéket az élve ledarálástól!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: örület!
Én amugy sem eszem húst nagyon ritkán esetleg kolbászt vagy,fustoltetnem birok a nyers húsra ránézni sem csók Erzsi mama
.
Ezek hülyék szegény pipik .Hol vannak az állatvédők még azt is le kéne darálni aki ezt meg engedi :Én aláírtam és minden jó lelkületű ember aláírja
A rohadék pedofil KDNP miatt van, öljétek meg semjéngecit, a családját, heréljétek ki, öncsétek le sóssavval a gecit utána lámpavas!!!! Minden KDNPére lámpavas!!!!
Re: Re: Re: átgondolandó
#128: Fauna Flóra - Re: Re: átgondolandó
Tudod, nem kellene behányni abortusz ellenes írásokat egy állatkínzás ellen tiltakozó topic-ba. A kettonek semmi koze egymáshoz. Terelni akarod a témát?
Úristen
Magyarországon most ez a legnagyobb gond... A szarvasmarha borjúkért nem indítatok petíciót? élve végják el a torkát és míg ki nem folyik az összes vér, addig kínlódik szerencsétlen. Agyhalál...
Atyavilág! Véditek az állatokat, de azért az életterüket elveszitek? Lehet, hogy nem látványos, de maga az ember az (és mindenki, aki házat épül, boltba jár, húst eszik), aki pusztítja az állatokat! Ez nem ellentétes egy kicsit? Ennyi álszent, nevetséges embert egyrakáson!
Re: Úristen
Ez is egy gond a sok kozul. Ki vagy te, hogy számon kérd vadidegen embereken, hogy mit miért írnak alá?
| This discussion has been closed. |
Re: örület!
#176: kiscsibe - örület!
Sok lakást el lehet adni mint vágott csirkét a kutya sem kérdezi főzés közben,hogy him volt -e.