Mentsük meg a Hármashatárhegyi repülőteret!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
akkor sikerült megakadályozni az elképzelést.Remélem most is így lesz !
Nagyon szomorú, hogy a repülés is a politika szinterévé vált!
Kár lenne ezt a nagy múltú repülőteret felszámolni, és a kirándulók a repülési napokat kivéve, így is szabadon használhatták.
Hármashatárhegy - cseppben a tenger
Gondozott, sokak által látogatott terület volt. Nem csak a repülők, hanem sétálók, kis gyermekesek kirándulók, futók, kutyások, stb., stb. látogatták. Sok gyermek focizott, sárkányt eregetett itt. Tehát nem néhányan, hanem ezrek használták. A terület használói békében éltek egymás mellett.
Amióta a repülők nem gondozzák, azóta senki sem törődik vele, gazos, elhanyagolt terület lett. Csak idő kérdése, hogy mikor kezdenek rá illegális módon sittet szemetet, törmeléket hordani. A terület tulajdonosa a Vagyonkezelő nem törődik a tulajdonnal (máshol sem).
Még soha nem repültem, de ha repülnék, akkor egy sárkány, vagy egy vitorlással szeretnék, de ha így haladunk, akkor sehogyan nem fogok, mert ezek a neandervölgyiek mindent be akarnak építeni, csak hogy minél több legyen a zsebükben!
Mennyi fáradtság, munka, idegeskedés, verejték, küzdés ,hogy legyen.
Nekünk!!
Minden sportot végző és szerető ember örömére.
Én aki tisztelem mások erőfeszítéseit, munkáját szomorúan hallom, olvasom, hogy ilyen megtörténhet
MINDEZT EGY TOLLVONÁSSAL LEÍRNÁK????
VALAKI MONDJA MEG! MIÉRT KÜZDJÖN AZ EMBER? Ideig, óráig?
68-ban bezárták 72-ben újranyitottuk, most sem fogják végleg bezárni!
A duma sok, a tett kevés!
HHH nyomásgyakorlás érdekében a magyar sportrepülők országos közössége simán összeszedhetne 100-150 gépet, csinálni belőle egy eget elsötétítő köteléket és repülni vele a HHH felett egy légi flottatüntetést - amiről mindenkinek eszébe jutna, milyen lehetett 1944-ben, amikor a jenki "combat box" kötelékek húztak el Budapest felett. Merthogy a jövő katonai pilótái a mai sportrepülő fiatalok lennének!
Nem a legaktuálisabb időpont de fel kell vetni a
Komlós úr szerepét,felelősségét a kialakult helyzetért /Rotter Lajos 1933 12 26 án repült először a HHH -n. Az MSE alapítója két társával.
tiltakozom az elvétel miatt!
Tiltakozási nyilatkozat helyett legyen ez konkrét terv javaslat.
Szerintem legyen tisztazva kinek is szol ez a kerveny. A kerelem pedig az, hogy a mukodesi engedely ujra elnyerheto legyen, mert a repuloklub nem csak kepes, de motivalt is arra, hogy a bezarasra felhozott indokokat orvosolni tudja.
Tudom, az ugy bonyolult, de epito jellegu legyen a dokumentum.
Re: #5 Zsóka
#5: Zsóka - Szeretném ha megkeresnél. Szeretnék Édesapádtól kérdezni valamit. [email protected] Takács Gábor
| This discussion has been closed. |