Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Zoltán
Menj már el orvoshoz, jóember!!!! Normális vagy?????!!!!!!!!!!!
Re: Zoltán
Kedves Zozo ! Türelem rózsát tere, igen érzem, már a bimbója a gatyámban van !!! Az egykulcsos adóval pedig 2 millió ember, persze a csöves rétegből, faragott rá. Az egész Zorbán bagázsra pedig még a MALÉVÜNK is ráment, úgyhogy Áment.
ketyeg Orbánék órája....
#1352: - Re: Zoltán egy elmeháborodott
Hogy Zoltán normális-e ??? Az ki van csukva, de reméljük, hogy a gazdájuk meg be lesz csukva.
Tökéletesen eggyetértek vele.
ketyeg Orbánék órája....
meskete
Re: meskete
Kedves m-arina! Ha te ilyen bennfentes vagy, veled kellene szövetkezni, értesz hozzá, az látszik. Csak túl variálod egy kicsit a mondanivalódat, mert nem értem elsőre, meg másodikra sem és így tovább. Azért vigyázz, mert kutyából nem lesz szalonna, ha lesz is csak m-arina-szalonna.
Nyugdíjas hölgy
Fredy
indi
Tibor
Zalán
Mi nem a görög utat tartjuk követendőnek!Jövöre az egy kulcsos dó pozítív hatását is érezni fogjuk!
A gazdagok tudnak munkahelyeket létesíteni!
talicska
Megfélemlítés a munkahelyeken, a közéletben.
A munkanélküliség, a nyomorba taszítás.
Az egyén szabadságjogainak folyamatos korlátozása.
meskete
Az 1358-as által felsorolt pontokat késve íra - gyurcsány alatt kellett volna!!!!!!!
vendég
Sajnos csak egyetérteni tudok,de én kicsit tovább mennék!
Nem csak teljes vagyon elkobzásra /az már rég a gyerekeik,cégeik tulajdonában van!/ hanem még az oldalági rokonok elszámoltatására is szükség lenne! Ide nem elég még egy felkelés sem! /Ki tudja nem-e arab vagy kínai megszállóink lesznek-e most '56 párhuzama ként/!
Sajnos még csak nem is az Eu-val kezdődtek a problémáink!
A legnagyobb kárt még az Antal-komány okozta! Úgy kezdték el a privatizációt, hogy semmilyen kontroll nem volt!
Elkezdték kiárusítani az országot! Szétverték a működő gazdaságot! Annak idelyén nehezen ment a Tsz-esítés; végre működött,de volt egy háttér hatalom aki az eladásokban volt érdekelt! A kisembert most ellentétesen agitálták!
Ezekután morzsákkal kifizették,-nehogy véletlen gazdálkodni tudjon! Utána még a feldolgozóipart is kiárusítoták, nehogy a multik bármiféle konkurenciával találkozzanak!
Ez lett "Európa Éléskamrájával" Behozatalra szorulunk, pedig anno a Monarchiát is meg a KGST is mi láttuk el alapvető terményekkel: gabonával, gyümölccsel és zöldségekkel!
Nagyon jól tudták, hogy lehet a vállalkozásokat csődbe terelni, ezáltal kiszolgáltatottá tenni széles rétegeket!
Ezzel szemben ha még öt-tíz évig államicégként működött volna sok szétrombolt nagyvállalat, valószínűleg a külföldi felvásárlónak nem lett volna érdeke a drágán megvásárolt infrastruktúra tönkretétele! A multi nem dobál ki drágán vett dolgokat ezért volt szüksége mielőbbi privatizációra!
(etc. folytathatnám még a sort, de minek aki akarja látja, aki meg csak szimpatizáns úgyis a maga igazát fújja: szegény OV, meg szegény kormány)
(egyébként én is párton kívüli vagyok, bár alapvető vallási nevelést azért kaptam, mellőzve annak fanatizálását)
timi
r
http://index.hu/belfold/2012/02/14/balog_zoltan-interju_a_der_standard_cimu_osztrak_lapban/?rnd=53
Nem utálni kell őket,utálom a rasszizmust!
Re: Re: Zoltán
#1353: Árpád atya - Re: Zoltán
Nem is említetted a magánnyugdíjak bekebelezését Pókharapó kiflizabáló Gabika vezénylete, ill. védelme alatt. Lehet még sorolni jótetteiket, amit a kormány elkövet ellenünk, unokáink védelmében. Ez a Zoltán hol él?
| This discussion has been closed. |
Re: coca
#1334: coca - coca
Téged lehet, hogy ez visz előre...! Egyébként az önzésen kívül mi más oka lenne, hogy eszement ötleteket támogass????!!!