Kiss László és Gyárfás Tamás mondjon le!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
A szűlőknek tudniuk kell, hogy gyerekeik a sportklubokban biztonságban vannak. Ha Kiss L. maradhat a többi edző is azt gondolhatja, hogy a teljesítmény felúlmúlja az értékrendünket, ez elfogadhatatlan.
Re:
"Senkinek és semmilyen jogalapja sincs, hogy nagy közönség előtt elítélje és minősítse erkölcsileg Kiss Lászlót vagy akár a MUSZ bármely vezetőségi tagját."
De, igen, nekem pl. van (vagyunk így ezzel még jó néhányan): én ugyanis sosem erőszakoltam meg senkit, és sosem védtem meg nemi erőszaktevőt.
...ha ezek maradnának hatalmon?
Milyen példa ez a leendő úszóóktatók előtt?
Jézus Mária!
Re:
Szerintem meg a a szanalom, hogy egy ilyen eset kirobbanasa utan sem magaba nez vagy elnezest ker, ami a minimum lenne, hanem masokra mutogat, akik "lejaratjak". Talan ö jaratja le magat azzal, hogy ezt csinalta es tudhatta, hogy egyszer kiderül. Az en szememben nem azert kell meneszteni Gyarfassal együtt, mert nem evülhet el sosem egy bün, hanem azert, mert a reakcioja alapjan most se erzödik rajta sem önkritika, sem megbanas, csak alhiszti es masokra mutogatas. Ö es Gyarfas egy az egyben kifejezik azt a korrupt rendszert, amelyet Magyarorszagon gyülölök es ha hozzajarulhatok ennek a peticionak az alairasaval, hogy tisztazodjanak az ilye undorito hatalmi viszonyok, hat megteszem.
aki nem határolódik el ezektől a szörnyszülöttektől, azok ne mehessenek magyar színekben és magyar lobógó alatt hazánkat képviselni nemzetközi tornákon.
Már évek óta!
Ideje lenne végre szembesülnie azzal MINDENKINEK, hogy az ún. rendszerváltáskor nem mutatták fel és nem temették el az erkölcsi hullák bűzös hegyeit; ellenkezőleg: sokukat oltárra emelték és nézték, amint tudatlan tömegek imádják őket! Ha -késve is -nem ismerik fel az emberek, hogy megvezették és ezzel megalázták őket, akkor mindennek vége!:(
Ez nem merulhetne fel kerdeskent.
Melyen szégyellem magam az un.uszosport neveben a megerosites miatt. Döbbenetes!!!!
| This discussion has been closed. |