Kiállunk Iványi Gábor mellett

Kiállunk Iványi Gábor mellett / Közlemények / megváltozott a petíció szövege / Hozzászólások

Vendég

2024-08-04 10:33

Hol a cikk?

Vendég

#2 Re: bebi

2024-08-04 12:17

#1: -  

Vendég

2024-08-04 12:59

Hol olvasható Világi Máté cikke? Itt, a petíció oldalán nem látom.

Anonymous

2025-11-04 10:42

Kedves Aláírók!
Sajnos megint új fejlemény van amiért felújítom ezt a petíciót.

Iványi Gábor nyilatkozata, miután megtudta, hogy vádat emeltek ellene és társai, köztük Donáth Anna, Gurmai Zita, Szél Bernadett és Herényi Károly ellen:
„Ez arról szól, hogy a politikai ellenfeleik ellen akarnak harcba szállni. Azt gondolom, hogy ez egy öngól volt, mert nem történt semmilyen bűncselekmény, én fel akartam menni az irodámba, és a NAV-osok voltak azok, akik lökdösődtek és elállták az utamat. És ők voltak azok, akik nem engedték fel az újságírókat, amikor azt mondtam, hogy én vagyok otthon itt. Számítottam arra, hogy vádat fognak majd emelni még a választások előtt, ha ezt kívánja az érdekük. Sokatmondó, hogy csak ellenzéki politikusokat emeltek ki a tömegből annak ellenére, hogy több mint százan voltak ott. Aztán pedig ezer ember is összejött az utána lévő spontán akció során.”
Mindegyik felsorolt személyt tisztességes, nagyszerű embernek tartom. Kiállok Iványi Gábor és társai mellett!

Fizetett hirdetés

A(z) Peticiok.com ezt a petíciót 3000 ember számára fogja hirdetni.

Tudjon meg többet...