Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre
Aláírásgyűjtés lezárása
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Próbáltam felvenni a kapcsolatot velük, de eddig nem reagáltak megkeresésemre. Egy jogász barátom a segítségemre van, nem hagyom veszni az ebbe fektetett munkájukat.
Maradok tisztelettel
Mi köszönjük a támogatást!
Re:
Így, hogy lezártam nem érvénytelenek, ezt akadályoztam meg. Ezt írtam fentebb.
Re:
Sokan szerették volna még aláírni, de nem kockáztathatok, ez egy fontos ügy.
Köszönjük a munkádat, nagyon szorítunk, kitartást !
Ennyi munkának eredményének kell lenni !
Amíg az a két petíció el nem tűnik így marad. Nem teszem kockára, mert az egyik petíció alatt valaki már felháborodott, hogy miért is kell ennyi helyen aláírni ezt a témát? Jogos a kérdése, és ki szeretnék maradni az ilyen jellegű felháborodásból esetleges aláírás visszavonásból. Ne most adják fel az emberek és mondják azt, hogy ez vicc...mert nem vicc ez a dolog, hanem egy igen komoly törvény betartatásáról, szigorításáról van szó.
Re:
Nem, mert ha ugyanazok az emberek írják alá, akkor érvénytelen. Az megint nem jó, és gyanítom, hogy sokan fogják aláírni azt is ahogy ezt is, mert egy az űgy!
Reméltem azt hinni, hogy ez egy példás összefogásra add tanú bizonyságot, Sajnos csalódnom kell, hogy még sincs összefogás a leírtak szerint. Az új aláírásgyűjtők miért nem csatlakoztak, az Ön indításához. Sajnos ezt a széthuzást ismerem, 19 éve harcolok a lakásmaffia áldozat érdekében. Kitartás, erőt, egészséget, a cél elérése érdekében.
Köszönöm, hogy felkarolta ezt az ügyet.
Remélem én is hozzájárultam az aláírásommal ahhoz, hogy példás büntetést kapjon az elkövető.
Olyan elrettentő büntetést, hogy a jövőbeni lehetséges hasonló tettek már a gondolatuknak felmerülésekor előre meghiúsuljanak és soha többé ne történjenek meg.
SOHA TÖBBÉ !!!
Re:
Épp az előbb láttam a TV2-n egy tudósítást, állatvédők tüntettek a tettes háza előtt. Hála Istennek, nincs elfeledve az ügy.
Köszönöm az értesítést! Várom az értesítéseket.
Köszönettel: Bessenyei Györgyné
Miért indítottak ugyanebben a témában még ketten, ha már ez megvolt? Ha indít vki vmit nem nézne utána, hogy van-e már? Remélem emiatt nem megy kárba az eddigi munka, bár lehetett volna még több aláírás is! További sok sikert! Éljenek az állatok!