Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
mert pénzben nem lehet azt megfizetni, amit azzal ártatlan kiskutyával leművelt!
Remélem megkapja a magáért!!!!!!
szeretném ha ennek lenne hangvétele, mert ez állatkínzás és undorító viselkedés!
Talán egy hontalan , talán az anyja , talán egy idegen , talán te , vagy én .
........................................Les Adam
ÍTÉLJÉK EL!!!!!!!!!
Ép eszű ember ilyet nem tesz!!!!!!!!
Nem csak börtön kell a cigánynak. Remélem megdöglik a zárkában. Basszák jól seggbe, hogy vérezzen a tetves roma picsája. Villamos székbe az iyen emberekkel! Hitler úgy néz ki nem végzett alapos munkát. Lesülhet az arca. Egy forró rezsóra kellene rányomni a retkes pofáját. Na mindegy, dögöljön meg ott ahol van. Legszívesebben én is egy baseball ütővel verném szét a fejét, de úgy, hogy életbe maradjon, majd még gyomorba is rúgnám párszor.
Nem érdemli meg hogy éljen... remélem visszakapja az élettől kegyetlenül.
Szégyen! Leginkább az anyjának! Ezt látta otthon? Ez náluk a szórakozás? Gratulálok az eredményes és színvonalas neveléshez. Ezek után kiváncsi vagyok, hogy az alpolgármester asszony milyen értékekkel, értékrenddel tud a település életéhez hozzájárulni. Kóbor állat, hajléktalan biztos nincs a környéken.
Mégegyszer gratulálok anyukának a "büszkeségéhez", és figyeljen, mert lehet legközelebb ő lesz az, aki a fia útját keresztezi!!!
Nem ölnem meg az ilyen embert, mert a halált sem érdemli meg! Megkinoznam, nyomorékka tenném, h szenvedjen egész életében az ilyen mocsadek. Nem bírom felfogni, hogy lehet ilyet tenni. Nyugodtan tud aludni az ilyen? Nem hallja magában szerencsétlen állat sírásat? Ha ezt megússza nincs igazság!!!
A Deteki alpolgármester fiát is ítéljék el, kapja meg a neki járó börtönbűntetést (ne felfüggesztettet!) és ne kivételezzenek vele, csak mert egy köztisztviselő rokona!
Nagyon szigorú börtönbüntetést szabnék ki rá, nehogy azt higgye, hogy bármikor büntetlenül tehet ilyen aljasságot!!!
| This discussion has been closed. |