Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Azért, hogy az az összes ilyen degenerált korcs senki megkapja a méltó büntetését az összes liberális analfabéta és egyéb pénzéhes zsidó balfasszal együtt, akik miatt ez megtörténhetett.
Én ezt a petíciót azért irtam alà,mert nagyon szeretem az àllatokat különösen a kutyàkot.Nem tudnék soha ilyent csinàlni.Itéljèk el.!!
Az állatok mindíg ártatlanok, a gazdájuknak kell felelősséget vállalni !!! Amennyiben a temészetben élő állat csinálna kárt, azért sem Ő felel, hanem a terület gazdája !! Éppen ezért, az állatok bárminemű bántalmazását bűncselekménynek tartok és szeretném, hogy ugyanaz a büntetése lenne az elkövetőnek, mint amit ő maga elkövetett !!!!!
Azért irtam alá,mert az ilyen férgeknek nincs a társadalmunkba helye sőt sehol nincs helyük,
Az ilyen nem ember. Az ilyen egy hidegvérű GYILKOS! Ma egy ártatlan kiskutya, holnap egy újabb védtelen áldozat, mondjuk a te kislányod vagy a te kisfiad, édesanyád, barátod... :( hová tartunk?! Ez is el lesz felejtve?!
| This discussion has been closed. |