Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Meg kell büntetni az olyan aljas személyt amelyik egy ártatlan állatot bántalmaz.
Idézett törvény
Én már aláírtam és nem kötözködni akarok, de ha jól tudom tavaly nyáron történt az eset akkor miért egy "2013. július 1-je előtt hatályban volt" Btk. van beidézve?
hori attila
Mert a felvételen látszik hogy mekkora gaz van körülöttük és honnan volt ott már egyből az ütő!!???
Kapja meg a büntetést
Az ilyen nyilvánvaló kegyetlenség nem maradhat büntetés nélkül. Most "csak" egy kutyus, legközelebb egy gyerek vagy egy idős. Aki ilyet tesz egy védtelen állattal, esélyt sem hagyva neki a védekezésre, az nem való emberek közé. Az a kutya nem volt nagyobb, mint az enyém, és sokkal fiatalabb volt, megszakad érte a szívem, hogy milyen fájdalmak között kellett elmennie, ahelyett, hogy boldog életet élt volna.
Aláírom, bár sajnos nem szívesen, mert nem tartom méltónak arra, hogy börtönbe kerülhessen...a legirtózatosabb, legfájdalmasabb és leglassúbb halált kívánom ennek a nem is tudom minek, komolyan mondom....
| This discussion has been closed. |