Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
#1: - megkel lene hogy dőgöljön ne m a kis kutyát kellet volna ütni hanem remélem valaki öt is meg találja hamarosan
Ez a MI feladatunk!
Az összes gyökér kapja meg a büntetését, és ez legyen elrettentő, visszatartó erejű!
Hajrá! :)
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nagyon sajnálom, hogy le lett zárva ez a szavazás. Hiszen látszik az aláírások számából, hogy ilyen rövid idő alatt milyen sokat csatlakoztak hozzá. Én tegnap este kaptam róla értesítést, de röviddel utána már nem tudtam aláírni. látom, hogy mi az ok. Sajnálatos, hogy két másik indítása, amit egyiket 3-an másikat senki nem írt alá, ezzel meggátolják ennek a létjogosultságát. Ha azok lezárnák, akkor se lehetne ezt újranyitni?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Végezzék ki ,ugyanugy ahogy õ tette a kutyaval.Peldat kell statualni a tobbi allatkinzonak is!
Szégyen az országunkra az egész társadalomra nézve is.
Gyomorforgató hogy az ember mire képes.
Meg kell állítani az ilyen szadistákat!!
Börtönben a helye!!!! És annak is aki videózott!!! GYILKOSOK!!!
Elmebeteg, őrült emberilény az, aki ilyet merészel tenni egy ártatlan élőlénnyel. Elmegyógyintézetben lenne a helye! És milyen ország vagyunk mi, hogy nem ítéljük el ezeket a kattant embereket?! Ha már ilyen elvetemült dolgot csinál, akkor miért kell megosztani ezt az egész világgal?! Hogy akárki láthassa! Az ilyenek tényleg nem méltóak az életre.
Letöltendő börtönt neki!!!
Direkt nem írtam embert , mert aki ilyet tesz, az nem ember.
Szívesen aláírnám tízszer is, kár, hogy már nem lehet!!
undorító féreg! minden állat s ember kinzó szarházi féregnyúlvány megérdemli a legnagyobb kínokat! Azt élje át, amit másnak okozott! dögöljön meg mind a családjával együtt!
eGY BAJ VAN..NEM FOG MAX.FELFÜGGESZTETTET KAPNI,EZ AZ EMBERNEK NEM NEVEZHETŐ!!!hA NEM BÜNTETNÉK,AKKOR vELETEK LENNÉK ABBAN,HOGY UGYANÚGY SZÉTVERJÜK EZT AZ ,,ÉLŐLÉNYT,,AHOGY TETTEN EZT A SZERENCSÉTLEN KISKUTYÁVAL,KÍNOK KÖZÖTT HALJON MEG EZT KÍVÁNOM!!!!kI AZ AKI NEM ÉRT VELEM EGYET???
| This discussion has been closed. |