Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
én már az állatokat mentem mert már az emberiség menthetetlen
Istenem, ez a beteg állat... Szakadt volna anyádba a fejed te beteg izé, azt sem tudom minek nevezzelek. Hát nagyon kemény voltál, adnék címet, hogy gyere verj agyon engem is, de tudom nem jönnél, hiába várnálak, az meg a másik, hogy én talán visszaütnék, aztán megint, aztán megint... Sajnos ez a "keménygyerek" semmit sem fog kapni. Tudom, hogy olvasod ezeket az oldalakat amin szerepelsz, minden pszihopata örül, ha írnak róla. Remélem elevenen sorvadsz el a videózóssal együtt, neki sem lehet sok agya.
Igenis legyen ez most, példa értékű!
Mert elítélem az állatkínzás minden fajtáját pláne az ilyen ülönösen kegyetlen esetet.. Ráadásul védtelen kkiskutya ellen irányult szörnyű hogy egyes emberek idáig süllyednek hogy ezt az aljasságot szórakozásból teszik:(
Ja és a bűnöst büntessék meg keményen börtönt neki!!!
Re: Re:
De, ebben az esetben a helyesírás az utolsó. Itt a szándékot és az eszmeiséget kell nézni, semmi esetre sem félrevinni a figyelmet ilyesfajta okoskodással. Tudod hogyan hívják az olyat, mi te ? Nyelvnácinak.
| This discussion has been closed. |
Re:
#2278: -
Azert volt nala baseball uto, mert igy szokott setalgatni! Akkor meg ezert iteljek el! De hazudik,hogy mentse a boret!