Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
10 év börtönt neki!
Az állatkínzás bűn es büntetést érdemel
Remelem az igazságszolgáltatás nem fogja cserben hagyni a szegeny kiszolgáltatott állatokat most az egyszer es ez a kegyetlen, embernek inkabb nem is nevezném gyilkos megkapja amit érdemel.
Re:
Mondod, hogy senkinek nincs joga agyonverni egy élőlényt, erre a következő bekezdésben te már egyből szét akarnál verni egy élőlényt... Vicces kicsit.
- Best regards from America
Szétverném én a nyomorult agyát
Még szabadlábon van a szivtelen vadállat?! Uristen! Kerülne a kezemközé csak
Ez a véglény veszélyes mindenkkire!
Állj! Állj! Állj!!!! Emberek! Olvasom itt a hozzászólásokat, és csak kerekedik a szemem!!! Halál rá, öljük meg, rohadjon börtönben élete végéig, rúgják ki az anyját, stb.... Félreértés ne essék, véletlenül sem akarom védeni ezt az elfajzott szadistát, mélységesen elítélem az állatkínzás minden formáját, természetesen a petíciót eme hozzászólásom előtt aláírtam én is, de azért ne essünk már túlzásokba!!!!!!! Kapja meg ez a szadista kölyök a neki kihjáró büntetését, ítéljék el letöltendő 3 évre pl.! Bőven elég lesz neki 3 év a kóterban, ott lesz ideje átgondolni az életét, na meg aztán eleve utánna priuszosnak fog számítani mindenhol... Erkölcsit meg már mindenhová kérnek... Tehát elég nehéz lesz neki majd így is az élete a sitt után, elég büntetés lesz az neki bőven....
Mert az állatkínzást nem büntetik elég szigorúan, sőt ha kapnak is büntetést a bűnösök azt sem kell letölteniük, hiszen csak "felfüggesztett"-et kapnak. Szigorúbban kellene a bíróságoknak itélkezniük ezekben az ügyekben. Legyen elrettentő példa a többi bántalmazó számára!
| This discussion has been closed. |