Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Hogyhogy nem ítélték el eddig? Nem értem?
A polgármesternek le kellett volna modani.
Megdöbbentett, hogy ilyet el lehet követni egy védtelen állattal szemben.
Bűnhődjön és rohadjon meg a börtönben.
Szóhoz sem tudok jutni... egyszerűen elképzelni sem tudom mi zajlik egy, ilyen mocskos, elmeháborodott, féreg fejében!??? Szörnyű! A minimum, hogy őt meg büntetik, de a legelfogadhatóbb az lenne, ha az apját is megfosztanák posztjától, mert azt gondolom, hogy az az ember, aki a saját kölykét nem bírja kezelni ne kezelje más emberek ügyeit sem. Taposnivaló aljadék. Sosem szoktam rosszat kívánni, de remélem valaki megismerteti ezzel a tetűvel a baseballütő erejét.
Hasonló büntetést neki.
Egyébként ha az állatmenhelyeken lenne elég hely talán kevesebb állat esne áldozatul ilyen mészárosoknak.Sajnos sok ilyen alapítványnál olvasható a helyhiány szó :( Ha példának ezt a petíciót vesszük, láthatjuk hogy létezik összefogás! Egy gyűjtést is el lehetne indítani az ország rászoruló állatai számára ..amiket szét lehetne osztani a menhelyek között.. Sok 500 forint az már millió! Szerintem meg lehetne próbálni... Odafigyelhetnének azok a gazdák akik ivaros állataiknak nem tudnak megfelelő környezetet biztosítani hogy akkor ivartalanítsák kedvencüket...az utcára ne szülessen több ártatlan lény!
| This discussion has been closed. |
Börtönbe kellene csukni az ilyen embereket!