Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Aláirtam.
Büntessék meg és érezze örök életében az emberek megvetését Ne tudjon úgy kimenni az utcára se,hogy ne süllyedjen el szégyenében.Rettegjen tőle, hogy valaki ugyan úgy tesz vele, mint ahogy ő bánt azzal a szerencsétlen állattal ( a videót nem bírtam végig nézni...)
Nem tudom megérteni az ilyen embereket.
...
Remélem elítélik ezt a kegyetlen gyilkost!De ha nem is ítélik el,akkor remélem páran megtalálják és jól összeverik ezt a beszari köcsögöt!Hogy ferdülhet így el egy felelősségteljes pozíciót betöltő anyuka fiacskája?Hogy tud egy sérült állatot bántalmazni,majd élvezettel megölni egy fiatalkorú?Mi van ha hazudott és azt a szerencsétlen kutyát nem is gázolta el egy autó,hanem ez a kölök verte addig míg úgy nézett ki ahogy a felvételen? Ha lenne gyerekem és megtudnám hogy ilyet tett,úgy elverném,hogy 1 hétig iskolába se kéne mennie.Elég szar alpolgármester lehet anyuka ha kölkét nem tudta megnevelni...
Bőrtőnbee velee !! Szánalmas egy mocsadèk !! Kapdd visszaa egytől egyig azt a fájdalmat....!!!? majd miis igy nevetűnk rajtad ha szèp bűntetèst kapol!!! Szánalom
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#1461: Blue - Re:
szerintem is darabosra kéne törni a kis csontjait egyenként...