Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
En is alá irtam innen Romaniabol en a hirekbol ertesultem hat szavakat nem talalok ilyen emberek vannak a foldon Istenem!!! Szegeny kis draga kiskutya mit kellett atelnie szornyu bele gondolni kapja meg a buntetesét habar az nem elegendo azzal szembe ami tett fol kenne akasztani a rohadekot!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Soha életemben nem fogom tudni kiverni a fejemből a kiskutya utolsó mozdulatait amit rövid élete utolsó másodperceiben tett, mialatt ez a RAKÁS SZAR önelégülten bögdösi a karóval.
Olyan mérhetetlen düh van bennem e miatt, ami egyszerűen leírhatatlan. És a düh tovább dagad mikor belegondolok, hogy 2016-ban a jog még mindíg tárgyaknak tekinti az állatokat és semmit nem fog kapni ezért. Miközben ez a parazita már megszűnt embernek lenni a szememben és azt hiszem sokak szemében, tehát joga sincs már semmihez!
A szivem szakadt meg a videó nézèse közben, a tehetetlenség miatt sirógörcsöt kaptam!!
Ugyan ezt kapja az èlettől a fiatalember aki elkövette!!!!!!!!!
Mélyen elítèlem az àllatok kìnzàsàt. Elszomorít hogy lelketlen emberek ezt büntetlenül megtehetik egy kiszolgàltatott érző lènnyel. Bìzom benne hogy a törvèny a nagyon közeli jövőben ezt komolyan szankcionàlja és véglegesen kivonja a tàrsadalomból ezeket a szociopata mocskokat.
| This discussion has been closed. |