Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
CSICSKA BUZI
Rohatt budös retkes undoritó patkany tetü!
Kivanok neked ezért nagy nagy kínokat te mocskos tetves degenerált ocska cigany!
Meg a kurvaanyadat is!
Jó lenne erre is a hatóságoknak odafigyelni, mert nem elszigetelt jelenségről van szó!!
Szeged, 2016.január 12.
Re:
Ki vagy Te?Védelmezel egy szarembert?Volt valaha háziállatod?Ha a Te kutyáddal tette volna ezt akkor is így vélekednél?Meg kell bűnhődnie a tetteiért!Aki ilyenre képes az embert ölni is tudna!Gondolkozz el rajta!
Re:
Ezen az alapon nem kellenének bűnüldöző és büntatésvégrehajtó szervek. Ezek szerint ha bármi törvénybeütközőt csinál valaki, bejelenthetné egy fórumon, aztán mindenki sajnálná.
Ezen gondolkozz el mielőtt ilyen baromságokat írsz.
Meg azon is, hogy lehet éppen börtönben ül az az ember, aki egyébként pont most gyilkolászná a fiadat, a lányodat, a kutyádat, ha nem lennének olyanok is a világon, akik nem csak sajnálkoznak.
Értem én, hogy ez itt szófosásnak tűnik számodra, és nem én vagyok aki megbünteti ezt a mocskot vagy a többit. De itt mi, akik indulatból felszólalunk csak a figyelmét akarjuk felkelteni azoknak, akinek feladata megtenni a szükséges lépéseket.
Súlyos büntetést érdemel, az aki nem megfelelő bánásmóddal tartja az állatait és ráadásul meg is kínozza őket!
Én lecsuknám őket, hosszú időre!
Szeretem a kutyákat. Az előző kutyámat egy retek állat tette el láb alól. Támogatom az állatkínzásért kiszabandó börtönbüntetést. Ez az ember veszélyes szadista állat.
Re: Re:
Te hallottál már róla,hogy valakit is elítéltek állatkínzás miatt?Ők védtelenek!A tüntetés azért lesz,hogy felnyissuk a szemüket a seggükön ülő illetékeseket erre a súlyos problémára!De nem történik soha semmi előrelépés ebben az ügyben!Nem vagyok szadista hajlamú,de alaposan helybe kéne hagyni ezt a mocskot,mert a többi is elgondolkodna mielőtt ilyet cselekszik.Akkor talán komolyabban vennék odafent is!
Re: Re: Re:
Hej, rossz helyen kopogtatsz, testvér !
Elovastad, amit írtam ?
Akkor láthatod, hogy egy oldalon állunk !
Re: Re: Re: Re:
Igen elolvastam csak nem bírom már az ilyeneket és forr bennem az indulat!Remélem,hogy történik valami pozitív dolog ebben a kérdésben!
| This discussion has been closed. |