Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ahogy olvasom a tiltakozásokat, olyan mintha engem is ütnének. De ezt Ti csináljátok. Szörnyű az, ahogy próbáltok csimpaszkodni az állatok védelmezésébe, miközben semmi egészségesen élő nincs abban, ahogy mindez kifejezésre jut általatok. Óriási kompenzálás folyik a mélyben, mert csak mechanikusan vagdalkoztok a szavakkal és a törvényekkel, ami inkább patetikus, mint csodálatraméltó. így lassan kezdtek azzá válni, ami ellen tiltakoztok. Hiszen pont olyan tűneteket produkáltok, mint az a szadista, aki tette alatt elveszti kapcsolatát az élettel. Ha Ti valóban szeretitek a kutyákat és a macskákat és minden élőlényt a világon, akkor miért nem mutatjátok EZT meg? Mutassátok meg, hogyan kell egy ilyen helyzetben élőlénynek maradni, és a drámai mondatok helyett, csak mondjátok annyit: „SAJNÁLOM” Sajnálom az embert, aki ilyet képes tenni egy állattal! Hiszen az igazi bajban csak ő van igazán! Védeni akartok valakit? Akkor védjétek meg a kegyetlenségtől azokat az embereket, akik ilyen kegyetlenné válhatnak. Viszont ha mindeközben Ti is kegyetlenekké váltok, úgy biztosan nem fog sikerülni. SAJNÁLOM!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Mindenki olyat kövessen el másokkal szemben, amit magával szemben is megenged. Nem tudom, ő hogy nyüszített volna, (nem tudom pontosan a részleteket),ha vele tesznek ilyesmit, bármit. Ha valaki nem szeret valamit, valakit, legalább ne ártson. Másnak kell rosszat elkövetni (megbüntetni őt), hogy megértse, átérezze, hogy mit követett el. Hiába, a gonoszság gonoszságot szül. Kiközösíteni az ilyet, semmibe venni, problémáira nem figyelni, a jajszavát nem hallania rosszból talán ennyi is elég. De aki ember, akinek szive van, az még ezt sem bírja megállni, megtenni. Akkor ő, vagy a hasonlók emberek?
vagy lecsavarni a fejjét neki
Re:
Mélyen egyet értek, nem akarok olyan lenni, mint ő. Csak sajnálom. Köszönöm a hozzászólást.
Bizonyított, hogy az állatkínzók közül kerül ki a legtöbb gyilkos.
Aki ilyet tesz,annak beteg a lelke..
| This discussion has been closed. |
Re: Andi
#1151: -
Nekem van egy. Oda is adom