Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Hiába van az állatkínzással kapcsolatos Btk. szabály, a bíróságok nem alkalmazzák a cselekmények súlyának megfelelő szigorral a jogszabályt, így nincs (legalább) visszatartó hatása egy-egy ítéletnek.
ennek a fattyúnak rúgják ki a degenerált anyját, tiltsák el mindentől, mehet közmunkára, út mellé söprögetni, oda való a fajtája! őt pedig zárják jó pár évre börtönbe! bár inkább halálbüntetés lenne amit érdemel az ilyen! úgy kéne agyon verni ahogy ő a kutyát! nem érdemel kegyelmet ahogy ő sem kegyelmezett egy védtelen élőlénynek! ha van pokol te ott döglesz meg minden nap majd!
Tüntetés szerveződik:
Azèrt ìrtam alá a petìciòt,mert elìtèlem az állatkinzást! :-(
Remélem elítélik az ilyen és az ehhez hasonló embereknek nem nevezhető lényeket.. Hogy merészel egy védtelen kis élőlényt bánatni???? Egy életre emlegesse meg, hogy milyen emberhez nem méltó módon viselkedett... Sajnos a többi mondandom nem szalonképes. Van kutyám is, macskám is....Komolyan nem értem az ilyen hol nevelkedett??? Minősíti a szüleit is!!!!!!!
miért írom alá? mert ha én agyon verek egy embert, évekre lecsuknak. az állatkínzók, állatgyilkosok ugyanazt érdemlik, mint akik embert ölnek, vagy még szigorúbb büntetést, mert egy állat szimplán nem érti hogy miért kapja amit. az ember legalább tudja hogy valaki szándékosan bántja, és megpróbál védekezni, tenni ellene valamit. de egy állat ezt nem ismeri fel. a halálbüntetés lenne az igazi elégtétel! nem felfüggesztett börtön, azt él mint marci hevesen, ki tudja hány hasonló tettet elkövetve. pusztuljanak az ilyenek! nem érdemelnek kegyelmet, ahogy ők sem kegyelmeznek egy védtelen állatnak! előbb v utóbb csak rend lenne ebben a tetves világban végre!
| This discussion has been closed. |