Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Nem kell bebörtönözni... Sőt. Hogy aztán az adófizetők pénzén gyúrja ki magát meg dolgozgasson? Fenét. Elég, ha levágják a kezét, hogy többet ilyet ne tehessen. Mindenki jól jár. :)
Elèg az állatkìnzàsból! Ìrd alà a petìciót!
Ezek a mocskok nemcsak szerencsétlen, kiszolgáltatott állatokkal művelik ezt, hanem meggyengült, szegény magyar idős emberekkel, akiktől nemcsak értékeiket szedik el, hanem ÉLVEZETTEL!!!!! legyilkolnak, előtte lenyúzzák a bőrüket /lásd Budapest, XX. kerületi öregek elleni gyilkosságok/, szilánkosra, felismerhetetlenre törik az orrukat, arccsontjukat.
Mert élvezetet okoz számukra.
AZONNALI, STATÁRIÁLIS TÖRVÉNYEKET EZEKKEL A SÁTÁNOKKAL SZEMBEN. ÖRÖKRE KIVONNI ŐKET A TÁRSADALOMBÓL!!!!
Seggedbe dugnám fel azt a baseball ütőt. Jah és Élve égetnélek el. te gyökér.
Persze, hogy aláírtam. Remélem elviszi a kolera ezt a rohadékot!!!!!
Mert elítélem az állatkínzást!
Ez a gyerek vagy felnőtt mit hozott otthonról, mit tanítottak neki a szülei, hogy állatokat ölni lehet.
Az hiszem ilyen szörnyű tettet senki sem úszhat meg büntetlenül.
Mit vétett az a szerencsétle kiskutya neki, szándékosan nem írok állatot, mert a gyilkos egy állat.
Az ember lenne a főemlős és intelligens lény, sajnos nem!!
Kapja meg méltó büntetését ez a rohadék!!!
Erre a tettre szavaim sincsenek.Aki ilyet tesz egy védtelen állattal,az egy nagyon kegyetlen,társadalomba nem való FÉREG!!! Aki nagyon remélem szenvedni fog a tettéért és megkapja a legrosszabbat,amit csak lehet!!! Mert erre méltó büntetés szerintem ugyan úgy a halála lenne!!!
És most még finoman fogalmaztam...!!!!
| This discussion has been closed. |