Nem fizetjük ki az internetadót!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
likeolhattok ti akármit meg 1500 fb oldalt is lehet csinálni, úgyis az lesz amit ezek akarnak!
faszt lesz az
szànalom
Csodàlkozik a kormàny , hogy aki teheti ki megy külföldr e hàt ne tegye ...de a szàjuk se sírjon ha az orszàg felborul és alig marad magyar ember Magyarorszàgon !Mert ez màr a legalja én is megyek a férjemmel és a kisfiammal külföldre ha ezt elfogadjàk...de szerintem nem csak mi !
Tiltakozni kéne
Amikor már a kormánypárt támogatói is tiltakoznak az intézkedések ellen, na akkor kellene országos tüntetést szervezni... Nem csak Budapesten, hanem vidéken is.
Anyátok internetadó geci
Oktatásügy nincs helyette van tanításügy
Egészségügy nincs betegségügy van
Nyugdíjrendszer is egy pilótajáték
Jo reggelt Magyarország
Tiltakozz, ne szitkozódj!
Tiltakozz és küldd tovább ezt a petíciót! Arra talán odafigyelnek. De bármekkora is a felháborodásod, kérlek, ne beszélj/írj alpári stílusban. Az úgysem segít.
gyönyörű szép lázadást látunk aközeljövöben hajrá így tovább ... :D
Na Fidesz pártiak, ha ez a szép adó nem oszlatja el a rózsaszín felhőt, akkor semmi sem. Köszi hogy meglett szavazva ez a megáltakoldott bűnőző banda. 18 éves vagyok, de már MOST elegem van ebből az országból.
Hát ez már mindennek a teteje!
Ez nagyon nagy baromság!Így cégek mehetnek tönkre vagy iskolák nem tudják ezek jó módjukba hogy mit adóztassanak meg!
Nem tudom hogy ezzel elérünk e valamit mindenesetre aláírtam hogy támogassam a népet,de tegyük hozzá amikor több ezren vonultak utcákra a gyurcsánykormány ellen abból sem lett semmi sőt még a pofánkba is röhögtek kb. Itt már tényleg csak az segít ha kivonul mindneki kapával villával és fellógatjuk az összeset a főtéren.
Sok szart lenyelt ez az ország, nem kell még a fos is!
| This discussion has been closed. |