Nem fizetjük ki az internetadót!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Hát ezt is meg értűk !! rabszolgák vagyunk már igy is!!! méga bőrt is le húzzák rólunk !! ez magyarország!!!! széégyen,szégyellem,hogy magyar vagyok!!lépni kell!!
Elhagyom az országot ha ezt bevezetik, szakadjon egy mázsaszar annak a nyakába aki ezt kitalálta
Re:
Kérem, itt ne nyuggerezzen, én se hülyegyerekezem le a fiatalokat. Mint ahogy az idősebbek, középkorúak között is vannak buták, úgy a fiatalság sem garancia arra, hogy mindig okosan dönt, aki fiatal :-)
szép a tálalás,de nem lett volna egyszerűbb,kedves magyar állam,csakúgy elkérni heccből azt a 150Xfaszomnyi összeget!?:D persze kell a pénz meg minden,érthető,de ki a gecit akarnak ezzel hülyíteni...kiveszik az ember zsebéből a pénzt bazdmeg,hogy utána az érdekemben gazdálkodjanak belőle...gratulálok!
2014 Magyarország.
MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT, mármint adóügyben.
Remek petíció, támogatom! :)
Ezt nem tehetik meg velunk! TUNTETNI KELLENE A. PARLAMENT ELOTT. Fasszopo kormany...
Persze majd még fizetek 10ezreket a steam játékaimért ha elakarom őket tölteni, dölögljön meg a fidesz s meg az adójuk
És még csodálkoznak, hogy Magyarország lakossági száma csökken. Ezek után ne várjanak mást.
lol, ezek után méginkább angliában szeretnék lakni.
Nem is értem hogy lehet ilyet gondolni
Nem értem hogy lehet 2014-ben, hogy lehet ilyen adót kitalálni. EU-ban azt akarják mindenhol hogy ingyenes WIFI legyen mindenhol.
Böff..! -.-'
This comment has been removed by the author of the petition.
| This discussion has been closed. |