Nem fizetjük ki az internetadót!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
De saját maguk alatt vágják a fát, ha ez megéri nekik, csak tessék. Azt ne felejtsük el mi volt 2006-ban az utcákon!
Régen amikor először álláskereső voltam INGYEN lehetett a könytárban internetezni.Azóta az is fizetős lett.Aki munkanélküli már most is miből fizesse az internetet.Továbbá még amit eddig kiépítettek ingyenes HotSpotokat még ezek elterjedését is gátolja továbbá a meglévőket is veszéjezteti.Nézzétek meg minden normális országban arra töregednek hogy az internetet mindenki aki nem tudja megfizetni az is elérje.Itt még ami eddig kialakult azt is tönkreakarják tenni.Ma már az internet olyan dolog hogy mindenkinek hozzáférhetővé kellene tenni.Csak az utcánkban kis faluhelyen 11 sajnos zárt wifi hot spot van.Ha a nyilt lakosság által üzemeltetett hotspotokat támogatnák (kedvezményekkel).És aki akarja igen is oszhassa meg szabadon az internetét a szolgáltató ezt ne korlátozhassa szerződésben.Minden lakásba egy aklap szolgáltatás eljuthatna és a legtöbb helyen ez pénzbe sem kerülne.
Re: Nyilatkozat
#130: Jövő Generációja Egyesület - Nyilatkozat
Jövő Genrációja?Miről beszél?Pont ezeknek az intézkedéseknek lesz köszönhető, hogy nem marad egy magyar sem hazánkban.Ja és tegyék meg a jogi lépéseket, majd számoljon el becsülettel a lelkiismeretével is.Elmeháborodott hibbant emberek.
Az Eu parlament elé nem lehet ezt bevinni?Merthogy ami nem EU szokásjog szerinti mint tagállamban tapasztalható törvény, azt rendszerint Ők vétózzák meg!
Kezdeményezés Mutassuk meg a KORMÁNYNAK SZOLGÁLTATÓKNAK hogy az internet Mindenkié!!!
JAVASLOM NYISSUNK EGY KEZDEMÉNYEZÉST ÉS KÉRLEK TERJESSZÉTEK 1 HÓNAPRA MINDEN FELHASZNÁLÓNAK AKINEK ROUTERE VAN TEGYE NYILTAN ELÉRHETŐVÉ KODOLATLANNÁ.IGY MINDENKI SZÁMÁRA GYAKORLATILAG HA 500m ENKÉNT CSAK EGY VALAKI MEGTESZI AZ EGÉSZ VÁROSBAN FALUBAN ORSZÁGSZERTE INGYEN ELÉRHETŐ LESZ MINDENKI SZÁMÁRA AZ INTERNET.AKINEK VAN WIFIKÉPES EZKÖZE AZ INGYEN TUDJA HASZNÁLNI AZ INTERNETET.EZ ÚTON MUTASSUK MEG A KORMÁNYNAK ÉS AZ INTERNETSZOLGÁLTATÓKNAK HOGY EDDIG ÉS NE TOVÁBB.MUTASSUK MEG NEKIK HOGY ŐK VANNAK A MI KEZÜNKBEN ÉS NEM MI VAGYUNK AZ Ő KEZÜKBEN.
Mint hozzáértő szakember javaslok egy ilyen kezdeményezést és kérlek hogy terjesszétek.EGÉSZ FALVAKBAN,VÁROSOKBAN EGY CSAPÁSRA MINDENKI SZÁMÁRA AZ INTERNETET TELJES LEFEDETSÉGGEL INGYENESSÉ TUDJÁTOK TENNI!
Re: Nyilatkozat
#130: Jövő Generációja Egyesület - Nyilatkozat
Kiscsillagjaim, akkor ti sem dolgoztok! Marhára beijedtünk! Kikukáztam, hogy mit akartatok megcsináltatni Pécsett a focihuligánokkal! Kitegyem ide a kirakatba, kispofáim?
Re: Kezdeményezés Mutassuk meg a KORMÁNYNAK SZOLGÁLTATÓKNAK hogy az internet Mindenkié!!!
Es ezaltal mindenki sebezhetove valna barmilyen tamadasra internetes vasarlas, facebook fiok stb. vonzataban.
Udv, a hozzaerto szakember
Re: Re: Nyilatkozat
Szerintem tedd, ki mert nem ismeri mindenki ezt az embert!
Szerintem ez jelentgette a facebook oldalakat is!
Pécsen és Komlón is alakult egy-egy csoport, de alig egy óra alatt leszedték azokat az oldalakat.
nem fogunk azért fizetni amit már kifizettünk
| This discussion has been closed. |