Háziállatok ivartalanítása államilag támogatottan
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Vendég#376 Nov 08, 2016, 20:06
Azért írtam alá,mert elítélem azokat akik kidobják a nem kívánt szaporulatot és mind arra fogják hogy nincs pénzük ilyen drága műtétre! És még azért mert egy nagyon kedves barátnőm vezeti a helyi épülő menhelyet szívbe markoló látni a sok kidobott ártatlan kis lelket!
Vendég#377 Nov 08, 2016, 20:07
Mert sok ember nem tudja kifizetni az ivartalanítás költségét.
Mert nagyon sok a kóbor,szerencsétlen állat.
Mert kevesebb ember válna meg a vemhes kutyájától macskájától.
Mert kevesebb újszülött kiskutyát és kismacskát tennének ki kukába,erdőszélén nylon zacskóba,fojtanának vízbe....
Mert egy nemzet fejlettségét az bizonyítja,hogy bánik az állatokkal...és ez is része a nemzeti hozzáállásnak!!
Mert nagyon sok a kóbor,szerencsétlen állat.
Mert kevesebb ember válna meg a vemhes kutyájától macskájától.
Mert kevesebb újszülött kiskutyát és kismacskát tennének ki kukába,erdőszélén nylon zacskóba,fojtanának vízbe....
Mert egy nemzet fejlettségét az bizonyítja,hogy bánik az állatokkal...és ez is része a nemzeti hozzáállásnak!!
Vendég#378 Nov 08, 2016, 20:22
Mert egyetértek vele. Nagyon sokan szeretik ugyan a kutyát -macskát családtagként.. de az olykor öt -hat vagy még több kicsiknek nem sikerül gazdit találni, akkor marad az utca.. és nagyon sok család számára anyagilag megterhelő egy ivartalanìtás kifizetése.
Vendég#379 Nov 08, 2016, 20:24
Mer egyetértek vele! Biztos nem lenne ennyi kidobott állat!!! Az Állam is tehetne èrtük!!! Nem csak a stadionokra kellene költeni mert abból már van elég!!!
Vendég#380 Nov 08, 2016, 20:25
Meg tettem te is tedd meg!!
Vendég#381 Nov 08, 2016, 20:27
Remek ötlet! Bízom benne, hogy lesz jó eredménye!
Köszönöm , hogy elküldhettem az aláírásomat.
Köszönöm , hogy elküldhettem az aláírásomat.
Vendég#382 Nov 08, 2016, 20:33
Azert, mert egyetertek vele.
Vendég#383 Nov 08, 2016, 20:40
Mert felelős gazdinak gondolom magam!A befogadott 8cicából fele ivartalanított!!!Ha nem kapok külsô segítséget a maradékkal nem tudom mi fog történni!!!!A kutyák(2) egyike már szintén a másodikra még /anyagi forrás hiányában/ nem került sor!!! Hát ezért!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég#384 Nov 08, 2016, 20:45
Azért mert az állatokat szeretném ezzel is védeni.
Vendég#385 Nov 08, 2016, 20:54
mert ugy gondolom hogy ere óriási szükség van ma Magyarországon,továbbá arra is hogy a kutyákat macskákat megvedjük a sok álatkinzoktól es a vadászoktol akik lövöldöznek a kutyáinkra oktalanul(lásd Francia fiatalok esetét) es ide se ártana inditani peticiót!!!!:)Sok sikert kivánok a küzdelemhez es kitartást ebben a humán munkában!Üdv.tisztelettel Bezzegh Ilona Edih
Vendég#386 Nov 08, 2016, 20:55
6 cicám van. Ebből 3 mentett. 2 most vár ivartalanításra,ami igen megterhelő anyagilag minimál bérből! De imádom őket és tudom hogy nem kell a fölösleges szaporulat.
Vendég#387 Nov 08, 2016, 20:58
Mert nagyon jó az ötlet.Sokkal kevesebb lenne a kidobott állat.Az államnak is tevékeny részt kellene vállalni a megoldásban.
Vendég#388 Nov 08, 2016, 21:25
Nagyon Remèlem a kezdemènyezès elèri majd a hatást!
drenate#389 Nov 08, 2016, 21:28
Egyetértek a kezdeményezéssel!
Vendég#390 Nov 08, 2016, 21:30
Mert mentett ivartalanított kutyáim vannak és tisztában vagyok annak okával, hogy miért van ennyi kidobott, árva állat!
Vendég#391 Nov 08, 2016, 21:31
Mert teljesen jogosnak tartom az alábbi peticiót.
Vendég#392 Nov 08, 2016, 21:32
Véleményem szerint nem csak a megértés, de az anyagi lehetőség hiánya is hozzájárul a szerencsétlen kóbor állatok egyre növekvő számához. Régen beérett a helyzet arra, hogy az ígéret földjérol két lábbal lépjünk a földre és a kötelező chipekbol származó bevétel oda kerüljön, ahová tervezték, az állatok érdekében legyen felhasználva.
Vendég#393 Nov 08, 2016, 21:35
Egyet értek az ivartalanítás fontosságával.Sok a nem kívánt szaporulat,a kidobott meggyilkolt állat. Minden keverék kutya tulajdonosát kötelezném hogy ivartalanitsa ebét,ill
Macskáját,de ehhez igen kell az állami támogatás.Köszönet a kezdeményezőknek.Nekem van 3 ivartalanított kutyám imádom őket
Nem változtak semmit a beavatkozás hatására.
Macskáját,de ehhez igen kell az állami támogatás.Köszönet a kezdeményezőknek.Nekem van 3 ivartalanított kutyám imádom őket
Nem változtak semmit a beavatkozás hatására.
Vendég#394 Nov 08, 2016, 22:44
Nagyon jó ötletnek tartom, és 100 százalékig támogatom.Természetesen kóbor állatokra vonatkozóan.
Vendég#395 Nov 08, 2016, 22:52
Teljesen egyetértek vele. Végre valamit lépni kell, hogy a mostani áldatlan állapotokat megszüntessük.
Vendég#396 Nov 08, 2016, 23:34
Mert imádom az állatokat.
Nagyon sok állat él menhelyen a szívem szakad meg értük.
Az ivartalanítással határt lehetne szabni a rengeteg nem kívánt szaporulatnak.
Nagyon sok állat él menhelyen a szívem szakad meg értük.
Az ivartalanítással határt lehetne szabni a rengeteg nem kívánt szaporulatnak.
Vendég#397 Nov 09, 2016, 04:13
Elítélek mindenféle élőlény ellen elkövetett embertelenséget.
Vendég#398 Nov 09, 2016, 04:52
Mert nagyon sok a gazdátlan kisállat és a szegény ember!!!
Nagyon sok ember megtenné csak nincs rá pénze!!!!
De elveszteni pedig nem akarja s kis kedvencét!!!!
Nagyon sok ember megtenné csak nincs rá pénze!!!!
De elveszteni pedig nem akarja s kis kedvencét!!!!
Vendég#399 Nov 09, 2016, 05:02
Mert tamogatom !!!
Vendég#400 Nov 09, 2016, 05:11
Anyagilag sajnos nem tudom vállalni szeretett kiskutyám ivartalanítását.Kislány törpetacsi kutyus.Én hiába próbálok rá vigyázni a kritikus időszakban,ha a többi fiús kutya gazdik nem.Sajnos már a kerítést is szétszedték,ezzel anyagi károsodást is szenvedtem.
| This discussion has been closed. |