Hagyják dolgozni Illés bácsit!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
lájkolni nem lehet, hát megteszem így: LÁJK.
Teljes ellentmondások vannak a mai gondolkodásmódokban.
Egy részt írtjuk, másként ápoljuk a régi dolgokat.
Akkor most mi is van, mi legyen?
Nem az Illés bácsi az egyedüli akivel elbánnak így, csak hangot nem adnak neki.
Sajnálni való a fiatalabb generációk hozzáállása.
Így, elmosódik minden a múltba.
A vattacukor, és nyalóka sem mai találmány, és még mindig van.
Javasolnám, hogy mi az aláírók, gyakorlatilag is segítsünk. Csempézés, festés, satöbbi.
Aki nem tud dolgozni, az vigyen Neki pénzt, dobjuk össze.
Jövö héttől úgyis kb 120 különböző bankszámlaszám fog cirkulalni a neten, hogy ide- oda utaljunk, tehát így nem.
Személyesen.
Eddig a percig több, mint 17.200 aláírás jött össze. Ha mindenki csak 200 forintot adna, még tudnánk menteni a boltot..
Re:
#1: - Kérm a Gőgőllőiket hogy szervezzenek gyűjtést a cukrázda felujitásához , mert a hivatal nem fog tágitani . Jolesik hogy vannak emberek akik ilyen dolgokkal is készek foglalkozni mint az idős cukrász mester .
Pető sándor Nyirparasznya
Ha munkával is tudok segíteni: írjatok. Megyek. Tncs
Lehet, hogy ez a bácsi finom fagyikat és sütiket készít, de nálam az íznél is fontosabb a tisztaság! Márpedig a neten megjelent fotókat végignézve, bizony komoly hiányosságok vannak ezen a téren. Na, és az is erősen megkifogásolható, hogy meztelen, szőrös felsőtesttel hajolgat a fagyi felett! Elképesztőnek tartom, hogy a petíciót aláírók ezt nem látják! Nagyon sajnálom szegény öreget, de a higiéniai előírások rá is vontkoznak! Persze tudom én, hogy vannak igénytelen emberek, akik ennek ellenére szívesen falatoznak itt! Én biztos nem!
Re:
Bp-i vagyok. Nem ismerem a helyi relációkat. De javaslom, hogy a polgármester irányítsa a helyi közösségi akciókat, hogy kontrollálhato es követhető legyen az összefogás. Ez felügyeletet es rangot adna. Udv, cs
en Budapestről is átmegyek, ha tudok segíteni, dolgozni.
Eszementen túl van szabályozva a vállalkozások működése,már már észszerütlenül és betarthatlanul!
Óriási adminisztratív és bürokratikus terhet téve a kisvállalkozások vállára !
Arról nem is beszélve,hogy ezek az eszement előírások fékezik a gazdaságot !
Javaslom, hogy maradjon úgy, ahogy van! Legyen ez alapos indokkal megtámasztott kivétel! A kivétel erősíti a szabályt! Ezt a szabályalkotóknak is tudniuk kell!
Re:
Javaslom, hogy maradjon úgy, ahogy van! Legyen ez alapos indokkal megtámasztott kivétel! A kivétel erősíti a szabályt! Ezt a szabályalkotóknak is tudniuk kell!
| This discussion has been closed. |