Hagyják dolgozni Illés bácsit!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Vendég#702 May 16, 2016, 10:59
mert tisztességesen dolgozik és tisztán
Vendég#703 May 16, 2016, 11:00
Viel Glück um Ihre Arbeit zu behalten!!!
Vendég#704 May 16, 2016, 11:00
Sajnálom, hogy egy olyan országunk van, ahol minden hagyományt, minden egyedit és vállalkozókedvű fiatalt és időset ellehetetlenítenek.... 53 évesen külföldre kényszerültem, vágyom haza, az Illés bácsik miatt, a Szegedi papucs miatt, az öreg cipész miatt, de hol lesznek már.....
Vendég#705 May 16, 2016, 11:00
Mert egy szorgalmas dolgos embernek, ne az a hatalom mondja meg, mit és hogyan csináljon, aki maga, csak azon töri a fejét, hogy hasonló, kisvállalkozásokat, hogyan, miféle szabályzókkal tegyen tönkre. Nagyon látszik, mennyire "jobban teljesít Magyarország". Arról nem is beszélve, hogy a nagy HCCP programban résztvevő üzemek, sokkal több bajt okoztak eddig is, élelmiszer higiéniai mulasztások miatt, mint az Illés bácsi féle kisvállalkozások.
kormi#706 May 16, 2016, 11:01
Kormos Dániel
Vendég#707 May 16, 2016, 11:01
Azért mert nem értek azzal egyet, hogy egy idős mestert ellehetetlenítenek.
Vendég#708 May 16, 2016, 11:03
El kellene gondolgodni,mit is érezhet egy ember aki azért élt,hogy minden reggel másokért dolgozott,és most nincs mit csinálnia.Vajon kinek szútra a szemét,hohy még mindig szükség volt rá,és a süti és fagyijaira?Szerettük Őt,és nagyon fog hiányozni nekünk!!!
Vendég#709 May 16, 2016, 11:03
Nem biztos,hogy a természetes anyagokból dolgozó cukrász mestert kell megbüntetni,meg kell nézni a sok rossz minőségű iztelen terméket árulókat is.
Vendég#710 May 16, 2016, 11:04
Valaki valaha segített neki abban, hogy újítson?! Felhívták a figyelmét pl. pályázati lehetőségre?!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Vendég#712 May 16, 2016, 11:08
Pécelen és Isaszegen dolgoztam, gyakran jártam Gödöllőn. Soha nem hagytam volna ki, hogy belépjek ebbe a cukrászdába. A termékek szívvel-lélekkel készültek, gyermekkorom ízeit idézték.
Ma már ritkábban jutok el Gödöllőre, de az igazi mesterek munkáját meg kell becsülni.
Ma már ritkábban jutok el Gödöllőre, de az igazi mesterek munkáját meg kell becsülni.
Vendég#713 May 16, 2016, 11:08
Régen ismerik és szeretik az emberek az Illésbácsi által készitett termékeket,maradjon is igy!
Vendég#714 May 16, 2016, 11:10
Azért mert ilyet nem lehet csinálni senkivel!!! Mindenkinek segíteni kell akinek csak tudunk. Nem magunkért születtünk a Földre. Hiszem, hogy minden megváltozik egyszer. De addíg is mivel szabad akarat van én a jó karmát választom!!!
Vendég#715 May 16, 2016, 11:11
Aki tud segítsen, legalább 1 aláírással... gyermekkorom legjobb fagyizója - cukrászdája :-D
nizijozsef#716 May 16, 2016, 11:12
Re:
#1: - Nem szabad hagyni, hogy egy nagy múltú cukrászda bezárjon pár aktakukac miatt. az aláírok között is ott vagyok
Vendég#717 May 16, 2016, 11:13
Egy jó cél érdekében ez a legkevesebb!
tg#718 May 16, 2016, 11:15
Ma csak egy cukrászdát, holnap.....?! És egy ócska, névtelen senki miatt!!!
Vendég#719 May 16, 2016, 11:16
A lányom Gödöllön végzett .
Vendég#720 May 16, 2016, 11:19
Mert felháborítónak találom az eljárást!Hiányolom az emberséget,a megértést és a hivatal segíteniakarását. És talánelsősorban azt hogy egy idős ember örömét,élete értelmét veszik el.Na ez rettenetesen felháborít!!!!!!!!!!
Vendég#721 May 16, 2016, 11:21
Re: Re:
Én jártam abban az ÓDON kis cukrászdában, Illés bácsi olyan nett volt mindig, tiszta ruha , ápolt kéz és isteni sütik.
Barátságos kiszolgálás. Ezt nem látta a tiszteletet nem érdemlő feljelentő!? VAK VARJÚ!
Vendég#722 May 16, 2016, 11:21
Gyerek koromban nagyon sok sütemény ettem nàla mikor Gödöllön nyaraltam. Amikor arra jártunk mindig betértünk Illés bácsihoz. Nagyon szeretem őt .
Vendég#724 May 16, 2016, 11:22
Vannak dolgok - amelyek olykor több évtizede - bizonyítottan megfelelnek!
Amikor létesültek, akkor még nem voltak olyan eljárások, szabványok, stb. - még gondolati szinten sem - amelyek ma az előírásokban, követelményekben benne vannak foglalva.
Ilyen esetekre vonatkoznak az "eltérő jellegű" formátumok - amelyek ha egészséget nem veszélyeztet, ízlést nem rombol, veszélyt, közveszélyt nem okoz, stb. a további működést, üzemeltetést engedélyezhetővé teszi.
Ennek eklatáns példája ez az eset is az ódon - közszeretetnek örvendő - Cukrászda is!
Amikor létesültek, akkor még nem voltak olyan eljárások, szabványok, stb. - még gondolati szinten sem - amelyek ma az előírásokban, követelményekben benne vannak foglalva.
Ilyen esetekre vonatkoznak az "eltérő jellegű" formátumok - amelyek ha egészséget nem veszélyeztet, ízlést nem rombol, veszélyt, közveszélyt nem okoz, stb. a további működést, üzemeltetést engedélyezhetővé teszi.
Ennek eklatáns példája ez az eset is az ódon - közszeretetnek örvendő - Cukrászda is!
Vendég#725 May 16, 2016, 11:22
Azért írtam alá a petíciót,mert igazságtalannak tartom,amit szegény bácsival tesznek.Inkább megbecsülni kéne őt,nem ellehetetleníteni.
| This discussion has been closed. |
Kell ez a cukrászda, sőt csak ilyen cukrászdák kellenek.