Hagyják dolgozni Illés bácsit!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
...
En meg nem vtam a BÁCSInál, de iden nyaron szerettunk vna menni fagyizni :( Oszinten remelem, h minel tobben leszunk, es osszefogasunknak lesz pozitiv eredmenye, vagyis mukodni fog a cukraszda! Tovabba bizom benne, h ez az szomoru dolog nem terheli meg a BÁCSI egeszseget..
Ellentétben az olyan emberekkel,akiket a gyűlölet és a politikai hovatartozás éltet,engem a szeretet,hazám és a benne élő,arra érdemes emberekkel szemben
Barna Illés ezek közé tartozik. Hagyják békén a cukrászdájában dolgozni,amíg az isten megajándékozza az élet teljességével. Neki a cukrászdája az. Félő,nélküle ő is bezárja az életét
Mert egy embert nem lehet ilyen módon tönkre tenni,akkor amikor ennél súlyosabb esetek semmilyen következményekkel nem járnak.
Soha nem voltam a gödöllői Illés cukrászdában, de ez felháborító és embertelen! Ha hagyják bezárni az üzletét, az ő élete is bezárul, mert neki ez az élete! HOSSZABBÍTSUK MEG!!!!!! HAJRÁ!!!
Illés bácsi tanítson
Ha mégis kénytelen lenne bezárni, a petíció ellenéra akkor kéne egy osztályt indítani, ha lenne elég jelentkező cukrásztanonc akiknek Illés bácsi tanítsa a tudományát az ő saját módszereivel.! Na ez lenne az igazi visszavágó ezeknek az idiótáknak.
Re:
Lásd.a híres neves Vári csillogás kifelé minden gyönyörű plafonig csempézve.....több éve lejárt alapanyag,penész,férgek.....stb
| This discussion has been closed. |