Hagyják dolgozni Illés bácsit!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Tisztelt Polgártársaim!
Van egy épület a Duna partján. Szép nagy. Nemrég lett felújítva. Olyan kis tornyocskákkal díszített. Mindeféle döntéseket hoznak benne. Rossz döntéseket. Főleg a lakósságra nézve rossz és ártalmas döntéseket. Nincs minden rendben abban az épületben. Szeretnék névtelen bejelentést tenni, hogy bezárathassam. Hová forduljak? Jelen esetben a NÉBIH a megoldás, de én hová forduljak?
Üdvözlettel: Jáki Ferenc
This comment has been removed by the person who wrote it.
Össze kell fogni érte!
Remélem legalább a Gödöllőn élő emberek összeadják Illés bácsinak a felújításra valót és segítenek neki életben maradni! Mert a bezárással együtt Neki is vége! Ez az élete. - Az Égigérő fű című filmből Poldi bácsi jut eszembe erről az esetről. Követendő példa kell hogy legyen, amit ott megtesznek az emberek érte!
T Jáki Ferenc Re:
Soha nem politizáltam, nem szavaztam, nem is érdekelt. Szégyellem magam helyettük is!!! Igazad van !!!!!!!!
ancsapancsa
Meg aztan mi, magyarok nagyon tudjuk hozni a formankat..., inkabb eltapossuk egymast, mintsem segito kezet nyujtanank a bajban. Jelen esetben egy idos embernek, aki az eletet a becsuletes munka oltaran aldozta fel.
Sajnalom, hogy a mai vilagbol kiveszett az empatia, az egyutterzes es a becsulet. Viszont, mint mondjak: a remeny hal meg utoljara.
Oszinten remelem, hogy vannak meg kivetelek, erzo szivu emberek formajaban, akik megmentenek egy becsuletes oreg urat a vegso pusztulastol..., es kepesek igaz erteket felfedezni a csaknem 50 eves vallalkozasaban.
Adja Isten, hogy igy legyen!
Tisztelettel: Bakk Rita Gabriella.
| This discussion has been closed. |