Hagyják dolgozni Illés bácsit!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
fú aki így képes beszélni valakivel arról is megvan a véleményem. :D Igaza van a szabályokat be kell tartani ennyi. Ha valaki segíteni akar neki rendezzen gyűjtést, ne írjon alá egy tök haszontalan petíciót... de erre már senkinek nincs esze.
Igen meg egyszer kerem hagyjak dolgozni Illes bacsit! Köszönöm!
Re:
Öcsém te egy igazi rosszindulatú gyökér vagy. Egyébként én vendéglátóban dolgozom és hidd el haver, hogy az ilyen kisvállalkozók sokkal kényesebben és jobban odafigyelnek a higiéniára, mint a nagyok. Beleborzonganál ha elkezdenék belsős dolgokat mesélni...Hozzáteszem, hogy élkategóriás helyeken dolgoztam mindig is. 4-5 * fu**ck off gyökérke, nem tudsz te semmit
Kérjük!
Re:
Nem koszos te kis igényes, hanem régi. Nagy különbség. És biztos, hogy nem vettél semmit, mert akkor most nem írtál volna.
Re: Re:
Én még soha nem jártam ott, de a tisztesség azt hiszem nem fejezhető ki pénzben. Ha valaki összefogja az ügyet és lesz egy számlszám, 20000Ft-ot én is fel tudok ajánlani.
Ez egy működő MÚZEUM ,a Cukrászmesterrel együtt. Az Önkormányzat bizonyára segít megőrizni e kincset. Embertelen eljárással nem értek egyet.! Szégyen !!!
Rohadék, mocskos, gennyes, névtelen feljelentgetők, finglelkű, szarházi névtelen senkik, akiknek nincs életük. Le velük! Akinek van élete, hadd élje!
| This discussion has been closed. |