Hagyják dolgozni Illés bácsit!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Egyébként gondolom aki feljelentette, meg a nébih-esek jobban érzik magukat egy plafonig csempézett pl. Tesco budiban, mint egy hagyományos cukrászdában...
A munkájával szeretetet és örömet okoz a környezetének .Sokan szeretnénk ennyi idősen még ílyen aktívak lenni. Kívánok neki
erőt egészséget továbbra is.
Amikor arra járunk,mindig bemegyünk hozzá és isteni finomak a sütik és a fagylalt is!!!!!
Hagyjuk dolgozni !
Most már tényleg megyek Gödöllőre, meg kell kóstolni azt a krémest! Remélem, nem potyára megyek!
Azért írtam alá, mert ennek a bácsinak ez volt az élete. Tudomásom szerint soha, senki nem betegedett meg a nála /tőle vásárolt édességektől. Azért, mert nem csili-vili laboratórium az üzeme, még lehet tiszta és biztonságos. Az is motivált, hogyan lehet valaki ennyire lelketlen és gonosz, hogy feljelent egy idős bácsit, aki semmi rosszat, törvénybe ütközőt nem tett. Ha eddig nem találtak nála hiányosságot, akkor miért pont most kell vele "keménykedni"?! Kíváncsi vagyok, ki fog cukrászdát nyitni Gödöllőn...
Gyerekkoromtól fogva eszem a fagyiját.Mindig megállunk, ha arra járunk. Szeretem a cuki hangulatát. A gyerekeimet is elvittem már, mert ilyet már nemigen látni, kóstolni. Szegényebbek lennénk nélküle.
köszönettel-Mária
Tényleg a feljelentgetők országa lettünk?Ha valakinek valami szúrja a szemét azonnal jelentget?Régen is sokszor ettem süteményt Illés bácsinál,tegnap még vettem 6 darab franciakrémest.Remélem nem ez volt az utolsó vásárlásom Nála...Jó lenne,ha kiderülne kinek "köszönhető" a bezáratás.Tény,hogy voltak hiányosságok a cukrászdában,de nem volt kötelező bemenni.HAJRÁ ILLÉS BÁCSI!!!
Re:
mocskos szarhazi vagy, ugye tudod? Igazi rossz magyar! (Bocs a jelenlevoktol) szegyelld magad, es remelem hogy mar csak a hozzaszolasodert megkapod majd egyszer a jutalmad! A belem fordul ki toletek!
Re:
16.kerületben a 4-5 éve lejárt alapanyagokból gyártó cukrászda működhet:((((Nevetséges!
| This discussion has been closed. |