Hagyják dolgozni Illés bácsit!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Jó idők - jó emberek - jó törvények.
Sz@r idők - sz@r emberek - sz@r törvények
Csinálja, amit egész eddigi életében, ameddig teheti.
Ennyi idősen nem lehet már rángatni, nem tudja megszokni.
Válóczi Gábor vagyok egy festő vállalkozást vezetek és dolgozok is benne kollégáimmal, ezért úgy döntöttem segíteni szeretnék a felújításban és a tisztasági festés költségéből 100.000.- ft ot átvállanék, ezenkívül a cukrászda felújítását vállalnánk.
Tisztelettel
Válóczi Gábor
Re: Re:
Sose leld másban a boldogságod,mint mások megvetésében és ócsárolásában. :) Semmi más ne okozzon boldogságot! Ezt érdemli az ilyen ember.
Re:
A Facebookon van egy csoport: Mentsük meg Illés bácsi ckrászdáját! ott lehet jelentkezni
Illés bácsi cukrászdájától nem messze van egy hely, ami egy pár éve cukrászda volt, de nem ment, mivel Illés bácsihoz jártak. Megszűnt, utána lett pizzéria, majd zöldséges. Most megint cukrászdát szeretnének nyitni az üzlet végében, de tudják, hogy esélyük nem lenne Illés bácsival szemben.
Erot Egeszseget!
Továbbá igazságtalannak tartom, hogy meghurcolják azt, aki szivvel lélekkel dolgozni akar és elveszik tőle egy élet munkáját - ebbe bele fog halni a bácsi !
Támogatnám a bolt bezárásat, de csak is abban az esetben, ha a hygéniai előirásoknak nem felelt volna meg, de ilyet tudtommal nem állapitottak meg, igy nonszensz az egèsz "bezàràsosdi. Több humanitàs is szorulhatott volna az ellenőrökben. Evidens hogy a "gyengébbel" hamarabb bezáratják a boltot, mint egy olyannal, aki felállt volna nekik. Ki lett az rendesen használva, h idős ês szegêny emberről van szo.
Vajon fogok még enni olyan jo izű krémest :) :( ?
Re: Re: Re:
Szerintem is akkor kellene bűntetést kiszabni ha valamilyen betegséget terjesztenek a termékei. Annyira nem jövedelmező a vállalkozása ezek szerint hogy több milliós gépekkel ruházza fel cukrászdáját. Én nem ismerem sem a bácsit sem termékeit de ha a megélhetése múlik rajta kiállok mellette. Elég hajléktalan van így is az utcán a munkanélküliekről nem is beszélve. Ja bocsánat Magyarországon megszűnt a munkanélküliség csak álláskeresők vannak. A NÉBIH pedig bűntetések helyett végezhetné tisztességesen a dolgát. Mondjuk úgy hogy figyelmeztet, és változtatás hiányában csak olyan mértékű bírságot szab ki amit az adott személy tud teljesíteni. Így is elég pénzt szed be az állam a kis emberektől, míg a magasabb réteg (akik szerintem inkább képviselik az alja réteget mint a felsőbb réteget) meg nyaralgat és dőzsöl! Hagyják békén a szegény, de mégis dolgozni akaró embereket. A bírságokat fent osztogassák a parlamentbe!!
Illés Bácsi!
Önnel vagyunk!
| This discussion has been closed. |
Hagyják dolgozni Illés bácsit, hagyják élni! Ha ezt teszik vele, az életétől fosztják meg! Az Ő generációjának a munka, a cél,ami a szeme előtt lebeg, létfontosságú.... Ő egy jó ember, kérek mindenkit, segítsünk neki , mentsük meg Illés bácsit <3