Hagyják dolgozni Illés bácsit!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Hajrá Gödöllő rulez !
Meg kellene tudni tanulni olvasni a sorok kozott is, a Hatosagoknak is, vagy ha erre nincs mod, gyartsanak sorok kozti ' passzust'. Mindig van kivetel, a kivetel meg erositi a szabalyt!
"Minden képpen" el próbálják nyomni a kis válalkozókat! de talpra kell álnunk és össze tartani Most Mindeki Áljon ki illés Bácsi mellet!!!! Én amondó vagyok
Azért,mert ez így döntöttem,hogy segítek a kis öregnek az aláírásommal! megérdemel minden segítséget.
Bizonyára valaki szemet vetett a területre, az üzletre. Vagy létezik is már versenytárs, és így akar megszabadulni a konkurrenciától.
Ők nem azok az emberek akik egész nap a teleshoppot ill, a sorozatokat nézik, ők a munka hősei, elhivatottjai, azért élnek mert dolgozhatnak!!!
üdv. Bella Dániel
Re:
:) Bátor tett volt ezt leírni :) én is megnézném azoknak az embereknek a konyháját, akik ott vásárolnak :) akkor se vennék ott semmit, ha biztosan tudnám, hogy nem leszek tőle beteg, annyira tré :D
Na akkor VENDÉGEK,sok állszent sajnálkozó,nem itt kell kiélni magatokat,irány és mentsétek meg az öreget,gondolom van pénzetek,akkor nosza,összedobni a felújítás árát.Vagy az már nem megy,ne verjétek más faszával a csalánt,tegyetek le valamit az asztalra! A feljelentő meg valóban egy sunyi névtelen alak,de láttatok ti képeket a cukrászdáról? Mert ami ott van az valóban kaotikus állapot,kosz szemét,igénytelenség.A NÉBIH szakemberei pedig igenis jól,és emberségesen jártak el,máskor már agyonbüntetnek bárkit,az öreggel nem tették,adtak neki időt,és lehetőséget,akkor mit ájvékoltok ti itt?! Elő a bukszákat,lehet tolni a lóvét!50 éve üzemelteti a cukrászdát,és semmit nem költött a felújításra,annyira rosszul nem ment neki,ha annyian jártak hozzá,igaz?!
| This discussion has been closed. |