Hagyják dolgozni Illés bácsit!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Csak mert így éreztem helyesnek! :D
Én hetente jártam ki a kisfiammal süteményért eddig soha semmi bajuk nem volt vele. Gyerekem 10 hónapos kóra óta eszi a krémest, annak ellenére hogy laktózérzékeny soha semmi baja nem volt.
Sajnos nekem még nem volt alkalmam megkóstolni Illés bácsi süteményeit, mert most jutott tudomásomra, hogy Gödöllőn van egy fantasztikus cukrászmester, aki hagyományos módon, természetes alapanyagokból, évtizedeken át a mai napig működő gépekkel készíti a finomságokat, de remélem, hogy lesz még alkalmam ezt bepótolni. Annyi mocsok van, ne hagyjuk az értéket elveszni, az érték nem a csillogásban rejlik. Nem minden arany, ami fénylik!
Nagyon szivesen írtam alá szörnyű ahogy ebben az országban bánnak a hagyományokkal!
Szégyelje magát az az ember aki nem segít hanem lehetetlenné teszi az idős kihalófélben lévő idős szakemberek mindennapjait!!!!!
Nincs cipész,esztergályos,ács mester,üveges,szakmunkás tönkre téve az ipari tevékenységek ruhaipar,hajogyártás,gépgyártás,börgyártás és még sorolhatnánk!!!!Nem szeretlek Magyarország:((((((((((!!!!!!
Sajnálattal hallottam hogy bezárják a bácsinak a cukrászdáját. Minden nyáron Szabolcs megyéből elutaztunk oda idén már a kislányunkkal szerettünk volna és erre bezárják. Hát széggyelje magát az a nyomorult fattyú akinek bökte a csőrét hogy valaki szeretetből és mesteri tudásból csinálta életművét és nem a pénz volt a mindene.
Illés bácsi = Gödöllő
Horváth Tamasné Czinkóczi Edit.
Aki úgy gondolja legyen szíves aláírni a petíciót Illés bácsinak! Köszönöm szépen. Már 30.000 feletti az aláírók száma..
| This discussion has been closed. |