Hagyják dolgozni Illés bácsit!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Biztos valamejik tűzközeli tetűnek a nagyratörő tervének az útjában ált ,és így próbálják kiiktatni!Szégyeljék magukat egy életre!!!!!!!
Ez Magyarország,és ráadásúl jobban teljesít!!!!!!!Pfffff!!!!!
Azèrt,mert èn is cukràsz vagyok ès a hagyomànyos sütik-fagyik felbecsülhetetlen èrtèket kèpviselnek.Biztosan nem okoz problèmàt neki a higiènikus munkavègzès,nem minden a modern gèp,az is lehet koszos ès a tetőtől talpig csempèzett,rozsdamentes eszközökkel-berendezèsekkel ellàtott műhely is szàmtalanszor igènytelen.A bàcsinàl meg van a vendègek ès a szakma irànt èrzett alàzat-tisztelet,ami a mai emberekből sokszor hiànyzik.Ezt az egèszet nem szabad megölni.Gratulàlok annak aki feljelentette.......ő biztosan nem fogja soha azt èrezni amit a bàcsi,mert ahhoz nem elèg jó ember!Mièrt kell az idős embereket megalàzni?.....lehetne minimàlis vàltozàsokat kèrni,amit az önkormànyzat finanszìrozni tud...stb.Tisztelet Illès Bàcsi!
!!!!!!!!!!
Re:
Nem lehet egyeszerűen amolyan "működő múzeumnak" nyilvánítani és kivenni a "modern" szabályok hatálya alól? Az általános szabályok alkalmazása csak rohan az élet után és ez sokszor szar helyzetet teremt ... ez egy tipikusan ilyen joghézag. Egy tollvonás lenne az egész, ha lenne igazi akarat vagy csak el kellene fordítani azt a mamlasz bürokratikus seggfejet!
Felháborít hogy egy élet munkáját teszik tönkre ilyen sunyi
névtelen jelentgetők ami sajnos egyre jobban terjed Magyarországon!
| This discussion has been closed. |
A cél a fogyasztó maradéktalan kiszolgálása és a legjobb szolgáltatás megadása.
Én el tudom hinni hogy ilyen régi gépekkel, ilyen környezetben, nagyszerű szolgáltatást adott a bácsi.
Olyat amire fogyasztói igény van.