Hagyják dolgozni Illés bácsit!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Adják vissza a Bácsinak a lehetőséget hiszen ez az ami élteti!!!! Mennyi undorító ember él a földön :( nyomorult férgek... hát mit ártott ez a szegeny idős bácsi??? Talán mert ő becsületes..nem ver át.. nem lop... ez a baj??? Kívánom hogy kapjon segítséget ez a szegény beteg bácsi és újra csinálhassa azt ami élteti ♡ (amig nem késő és nem betegszik bele) szívét lelkét beleadja abba amit csinál ilyen nincs mégegy a földön az biztos!!! Hagyják dolgozni a bácsit!!!!!!! Ne sajnálják már tőle ezt a keveset... had tudjon megélni hamár nem élvezheti a nyugdíjas éveit hiszen az is nevetséges lehet amit kap... pedig rengeteg év van mögötte!!!!
Re: Re:
Azt hiszem, ez a hónap bejegyzése conteo témakörben :D Belerakni zsidókat, Nasa-t, gmo-t és alkoholistákat egy cukrászdás témába - gratulálok, Öné az arany szívlapát :)
Mi mindig ide jártunk finom süteményeket és fagyit enni.
Azóta évenként útba ejtjük.
Egyszerű, tiszta, tökéletesen jó kis cukrászda.
Magyar vagyok, magyar szivvel, mégha messze is hazámtól... hogy miért az itt most nem lényeg.
Egy ilyen hely az ország imázsát kéne emelje, és nem bezáartni kéne! Ha tehetném én is beülnék egy sütire.
Sok fiatalnak adott célt a saját élettörténetével..
Valaki ebből is csak pénzt látott,és nem történelmet..
Én még nem vásároltam tőle semmit, de ha újra kinyithatna mindenféleképpen elmennék hozzá,már csak azért is hogy beszélhessek vele..
amnezia1967
Re:
Benne vagyok!!!Lássuk hol a persely! Itt a két kezem is! Mit kell csinálni ??
| This discussion has been closed. |
Mert akárkit megvádolhatnak névtelen aljas gerinctelenek..