Peticiok.com

FELHÍVÁS A LIGET BUDAPEST PROJEKT MEGMENTÉSÉÉRT

Még mindig a tiltakozás.

Vendég#51 Jun 05, 2020, 17:24
"Nem értek egyet a Városligeti Építési Szabályzat tervezett módosításával, kérem, hogy a jelenleg érvényes szabályzat maradjon hatályban."
Vendég#52 Jul 09, 2020, 21:56
"Nem értek egyet a Városligeti Építési Szabályzat tervezett módosításával, kérem, hogy a jelenleg érvényes szabályzat maradjon hatályban." Miklós Tamás
M.Tamás#53 Jul 09, 2020, 21:57

Tiltakozás

"Nem értek egyet a Városligeti Építési Szabályzat tervezett módosításával, kérem, hogy a jelenleg érvényes szabályzat maradjon hatályban."

Vendég#54 Jul 10, 2020, 11:35
Tisztelt Szabó László engem Győri Marikának hívnak Fél Vidéki vagyok de én is támogatom a Budapest liget proektet Győri Marika
Vendég#55 Oct 03, 2020, 14:52
Vendég#56 Oct 03, 2020, 15:01
"Nem értek egyet a Városligeti Építési Szabályzat tervezett módosításával, kérem, hogy a jelenleg érvényes szabályzat maradjon hatályba
Kalmár Sándorné#57 Oct 03, 2020, 15:02

Liget projekt megmentése

"Nem értek egyet a Városligeti Építési Szabályzat tervezett módosításával, kérem, hogy a jelenleg érvényes szabályzat maradjon hatályba

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.