Peticiok.com

FELHÍVÁS A LIGET BUDAPEST PROJEKT MEGMENTÉSÉÉRT

Összetartozunk

Vendég#26 Jul 10, 2020, 06:31
Nem értek egyet a Városligeti Építési Szabályzat tervezett módosításával, kérem hogy a jelenlegi szabályzat maradjon változtatás nélkül érvényben Gál György 1158 Budapest
Vendég#27 Jul 10, 2020, 06:49

Támogatás a JÓ ÜGY érdekében.

Berettyóújfaluból is támogatom a projekt befejezését, mivel egy be nem fejezett projekt is felesleges kiadásokkal jár, és az erre elköltött pénz miért ne a projekt befejezésére menjen.

Építő egyetemet végeztem, tehát valami halvány fogalmam van az ügyhöz.

Tisztelettel

J.I.L.

Vendég#28 Jul 10, 2020, 07:08
Köszönöm a munkájukat szeretett fővárosunkért. Budapest nem csak a Budapestieké. Tisztelettel Gyurikné Nadobán Etelka Szeged.
Vendég#29 Jul 13, 2020, 19:22
Én köszönöm, hogy lehetőséget kaptam az aláírására! Kovácsik László
Vendég#30 Jul 16, 2020, 07:36
Támogatom - összetartozunk - a Liget projekt megvalósítása kiemelt közös ügyünk. Köszönöm az erőfeszítéseket, és a petíciót is. IMMANUEL! SÁRI ÉVA
Vendég#31 Jul 19, 2020, 09:43
Független az ellenzési hülyeségektől, a Liget szemmel láthatóan szebb és jobb lesz mint előtte (Szocreál korszakban)volt. A sok ingyenélő csőcselék az ingyen parkolóhely miatt aggódik, valamint sokan politikai tőkét kovácsolnának szinte mindenből amit a Fidesz csinál, persze minden negatív felhanggal...Itt mindenki lop.. ők nem loptak, de mégsem fejlődött az ország, város....Igen, vannak rossz utak és lesznek is, vannak fejletlen kórházak is..stb....Sajnos mindenben a rosszat látják és az elmúlt évtizedek tehetetlenségét most a Fidesz nyakába akarják varrni. Nem vagyok Fideszes, de a pozitív eredmények függetlenek a pártpolitikai indíttatástól, az eredmény egy gyönyörű fejlett Városliget lesz..A magukat ligetvédőknek nevező, ám azt összekoszoló, fekáliával-vizelettel, szeméttel szennyezők eltávolítása is fontos! A Ligetnek nincs szüksége védelemre, még kevésbé olyanra, mint akik kint voltak rendszeresen. Hajrá!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.