El a kezekkel Dr. Dániel Pétertől!!!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#151: Igazi magyar - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
ha a te fajtád nem akarná felvásárolni az országunkat, a magam fajták nem cseszegetnének titeket
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#152: HUN - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Na, már le is zsidózol? Gratulálok! A te bunkó fajtád csak örülne egy olyan többszáz éves nemesi családfának, mint amilyennel én rendelkezem. A nyálad csurogna, ha látnád.
A sárga irígységet nem említem, mert még kínainak néznének.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#153: Igazi magyar - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Tán a te nemesi családod több száz éven át zsákmányolta ki a magyar embereket?
És még kínai is vagy. Ne tetézd :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#154: HUN - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nem biztos, hogy te vagy az, akire időt kellene pazarolnom. Nem is teszem.
Addios.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#155: Igazi magyar - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Feladod? Pedig olyan jól szórakoztam rajtad :-) Csá
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#156: HUN - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Rajtam te ne szórakozzál. Én nem feladom, hanem nem ereszkedek le hozzád a továbbiakban. Micsoda különbség!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#157: Igazi magyar - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Pedig már csak nevetni tudok rajtad azért, mert a magyargyilkolók mellett álsz ki. Neked nem az fáj, hogy megölik egy magyar honfitársadat, hanem az, hogy a gyilkosokat a nevükön nevezik
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#158: HUN - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Semmit nem értesz, te tanulatlan, faragatlan, bárdolatlan bunkó. Valószínűleg ezt a mondatomat sem érted, de nem is kell. Téged minősít.
Re: Re:
Én magyar vagyok, szeretem az értelmes embereket, a hazámat. Te nem tartozol közéjük. Az értelmi képességed vetekszik a libáéval. Elnézést kérek a libáktól.
Re: Re: Re:
Te nem lehetsz magyar, hiszen a magyarok vesztének örülsz, te népművészeti cserépedény!
Re: Re: Re: Re: Re:
Te metéltf@szú. Pont az ilyen zsidókkal van a baj, akik az ország ellen tesznek, és ha bántják őket, akkor rögtön náciznak és a holokauszt mögé bújnak.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#164: én - Re: Re: Re: Re: Re:
Fáj az igazság, náci!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#165: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Előbb nézz utána hogy mit is jelent a náci szó. Te aljas gyerekgyilkos. Remélem a te gyereked is megölik a fajtabeliek
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#166: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Remélem, a fórumgazda kitörli ezt a fasiszta, náci förmedvény mondatot. A te fiaidnak is a harctéren kéne meghalni? Esetleg a hegyről lefelé jöbet elvágott fékkel, hogy csavarodjon fel fékezés nélkül egy fára. Én nem kívánom, pedig téged volt a legnagyobb kár szaporítani.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#167: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
te egy paraszt vagy. hát nem érted a lényeget?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#168: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Te meg egy érzékettlen bunkó állat vagy. A szellemtársad, aki valószínűleg te magad vagy, harmadszor járt/ál ma örömtáncot a fiam halála miatt. Szerintem szolidan válaszoltam.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#168: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Micsoda egy bunkó állat vagy, most olvasom!!!!!!!!!!! Ez nem semmi!
Re:
Ezt a mondatot elolvasva te vagy a tufatlan. Nem kicsit, nagyon-nagyon.
Fost ettem!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#150: HUN - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Az én fajtám a tieddel ellentétben már akkor is gondolkodott. Egyébként Undorító ez a Morvai Krisztinától kiindult Stílus, miszerint én-fajta, te-fajta. Morvai után szabadon magunkfajta... fujj... Köpj fel és állj alá, te nálam sokkal kevésbé magyar, te még cionistább jobbikos besúgó...